reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Ja to mowie, ze musialabym miec mega pecha zebym akurat teraz zlapala toxo. A poza tym surowe mieso to chyba bardziej listeria. Ale reki sobie nie dam uciac. Takze idac moim tokiem myslenia - musialabys miec pecha zeby zlapac cos akurat teraz po 2 plasterkach :)
Tez tak mysle, mam nadzieje ze takiego pecha az nie mam 🫣 położna na czacie mi napisała ze jak nie pojawiła sie gorączka lub ból stawów to mogę się czuć bezpieczna i na przyszłość unikać, ale i tak chodzi mi po głowie czy na własną rękę nie zrobić jakoś za 2 tyg bo taka ze mnie panikara.
Z 2 strony całe życie jem takie salami, tatary i sushi i właśnie wyszło w badaniach że nigdy nie miałam xd
A nie mogę sie nadziwić że swojej głupoty ze szynki parmeńskiej unikam jak ognia, a salami nie przyszło mi do głowy że to jest ten sam sort 🫣

reklama
Witam się i ja. Wczoraj jakiś kiepski dzień miałam, ale dzisiaj przespałam prawie 12h i jest trochę lepiej 🤦‍♀️

Ja przed ciążą nie mogłam żyć bez kawy. Kawa to był obowiązkowy punkt dnia. Zawsze z mężem po śniadaniu razem piliśmy kawę, od lat. A teraz mogłaby nie istnieć. Chociaż akurat teraz stoi przede mną mała filiżanka ale żebym miała jakoś na nią ochotę to nie.

Jutro mamy rocznicę ślubu, i jakoś tak mi przykro bo nawet nie wiem jak byśmy mieli świętować. Jeść nie mogę, na nic nie mam siły, wszystko mi śmierdzi. Nawet nie wiem co bym chciała na prezent 🤣 Eh..

Super! A co szyjesz?
Ja też zaczynam wracać do kawy, ale właśnie jak zawsze piłam czarnego kwacha bez cukru, tak teraz mam smaka z mleczkiem 😅

@Nelka85 wygląda kusząco!! A co tam jest w składzie?
Czapki, chusty, kominy, opaski....Z dresowki tylko.
Kiedyś szyłam dla swoich dresy i różne takie 😊 o np taki dresik 😊
Screenshot_20250912_115635_Photos.jpg

Tez tak mysle, mam nadzieje ze takiego pecha az nie mam 🫣 położna na czacie mi napisała ze jak nie pojawiła sie gorączka lub ból stawów to mogę się czuć bezpieczna i na przyszłość unikać, ale i tak chodzi mi po głowie czy na własną rękę nie zrobić jakoś za 2 tyg bo taka ze mnie panikara.
Z 2 strony całe życie jem takie salami, tatary i sushi i właśnie wyszło w badaniach że nigdy nie miałam xd
A nie mogę sie nadziwić że swojej głupoty ze szynki parmeńskiej unikam jak ognia, a salami nie przyszło mi do głowy że to jest ten sam sort 🫣
To masz odpowiedz 😃 Tzn ja akurat surowego miesa w ogole nie jem. Raz na ruski rok sushi. Takze myj owoce i warzywa, rece po miesie i bedzie ok :) Ja trzecia ciaza i toxo sie nie dorobilam. I mam nadzieje ze tak zostanie 😃

reklama
Do góry