Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Mam sanprobi superformuła .Niektóre antybiotyki mają to do siebie że tak się dzieje. Zażywasz jakieś dobre kapsułki osłonowe? Możesz spróbować zażywać antybiotyk razem z posiłkiem.
Właśnie może spróbuje tak jak mówisz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam sanprobi superformuła .Niektóre antybiotyki mają to do siebie że tak się dzieje. Zażywasz jakieś dobre kapsułki osłonowe? Możesz spróbować zażywać antybiotyk razem z posiłkiem.
Ja mam metronizadol oraz tarivid.Ja miałam dziwny posmak w ustach i biegunkę (ale ją akurat mam przy każdym antybiotyku). Brałam doksycyklinę. Trzeba to przeżyćBierzesz jakieś probiotyki osłonowo?
Spróbuj z jakimś posiłkiem ewentualnie można próbować zwiększyć dawkę probiotyku lub zażywać maksymalną dawkę. Na ile dni masz antybiotyk?Mam sanprobi superformuła .
Właśnie może spróbuje tak jak mówisz![]()
Na 10 dni mamSpróbuj z jakimś posiłkiem ewentualnie można próbować zwiększyć dawkę probiotyku lub zażywać maksymalną dawkę. Na ile dni masz antybiotyk?
Ja bym przeleczyła powtórnie, bo nawet jeśli stan zapalny sięgnął już kości, to może się cofnąć. Ja miałam taki przypadek. Tylko u mnie to była kwestia jedynki (jeden kanał), więc nie brałam nawet pod uwagę wyrwania.A jeszcze mam pytanie do was dziewczyny.
Co byście zrobiły na moim miejscu a mianowicie mam zęba do wyrwania gdyż miałam go kiedyś robionego kanałowo ale jakiś czas temu zaczął mnie nudzić no i na zdjęciu wyszło że coś w tym zębie zostało i jest stan zapalny i że źle był wyleczony i pasuje go usunąć gdyż nawet jakbym chciała go leczyć powtórnie kanałowo to i tak to będzie na chwilę.
A czytałam że lepiej leczyć powtórnie niż wyrwać II kurde już zgłupiałam.
A wizytę na wyrwanie zęba już umówiłam![]()
Kurde muszę z dentystką pogadaćJa bym przeleczyła powtórnie, bo nawet jeśli stan zapalny sięgnął już kości, to może się cofnąć. Ja miałam taki przypadek. Tylko u mnie to była kwestia jedynki (jeden kanał), więc nie brałam nawet pod uwagę wyrwania.
Ja też bym próbowała leczyć. Po wyrwaniu to dopiero może długo się utrzymywać stan zapalnyKurde muszę z dentystką pogadać
A jakie Ty brałaś dziennie dawki probiotyków tributron i ellabiom? Po ile tabletek?Spróbuj z jakimś posiłkiem ewentualnie można próbować zwiększyć dawkę probiotyku lub zażywać maksymalną dawkę. Na ile dni masz antybiotyk?
A jakie Ty brałaś dziennie dawki probiotyków tributron i ellabiom? Po ile tabletek?