reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

O kurcze, czyli coś w tym jest :D właśnie byłam zaskoczona że bez żadnego „wywiadu” takie wnioski wyciągnął :D ja też do niskich kobiet nie należę bo mam 171, wiec no raczej obstawiamy ze dzieciaczek niski nie będzie, ale ciekawe że na tak wczesnym etapie ginekolog może już takie rzeczy zauważyć :D
Ja 182 a moja 3 latka właśnie wyrasta z ciuszków 110 🫣

reklama
Mi powiedział oo dziecko ma odstające uszy to pewnie po tacie a ja ze nie ma tata ani ja ;d a on się zaczal śmiać i mówi nie no zartuje proszę sobie nie brać tego do serca ;d I co i faktycznie urodził się z większymi uszami porównując do takiej małej główki teraz już sie mu troche wyrównało to i pasują mu do urody ale fakt jest taki że ma większe troszkę i delikatnie odstajace więc widział to jak byk na usg ;D a w szczególności było to widoczne jak był malutki
Na usg dużo widzą, mi doktorek na prenatalnych drugich powiedział że jest dużo włosów i mi je pokazywał 😁

O kurcze, czyli coś w tym jest :D właśnie byłam zaskoczona że bez żadnego „wywiadu” takie wnioski wyciągnął :D ja też do niskich kobiet nie należę bo mam 171, wiec no raczej obstawiamy ze dzieciaczek niski nie będzie, ale ciekawe że na tak wczesnym etapie ginekolog może już takie rzeczy zauważyć :D
Widocznie już na tym etapie jest sporo dłuższy od innych dzieci ;d oni na tym ekranie swoim widza więcej niż Nam się wydaje ;D

No teraz jak się już nastawiłam to może lepiej nie 😆 choć no wiadomo, to dość wcześnie. Ale doktorek powiedział to z taką pewnością, zaznaczył, pokazał że mu ufam.
Hej, super, dobre wieści!! A przypomnij, ty masz starsze dzieci jakiej płci? Nie pamiętam, czy czekalas na dziewczynkę czy nie.
A co do pomyłek, moja przyjaciółka miala miec dziewczynkę. Na wszystkich usg tak wychodziło. Wszystko miała naszykowane. I urodził sie chłopiec 😅 ale to jedyny przypadek jaki znam, a mieszkała wtedy w Szwajcarii wiec kto ich tam wie, jak oni to badają 😜

No teraz jak się już nastawiłam to może lepiej nie 😆 choć no wiadomo, to dość wcześnie. Ale doktorek powiedział to z taką pewnością, zaznaczył, pokazał że mu ufam.
To jak z taką pewnością to zrobił, i nie mylił się w poprzednich to też bym zaufała i cieszyła się już tym faktem, ja idę do jakiegoś mi nie znanego z opiniami ze często na temat płci sobie zartuje szczególnie żeńskiej także jego słów za bardzo nie będę brała pod uwagę poczekam na wizytę u swojego i co on tam zobaczy;)

Hej, super, dobre wieści!! A przypomnij, ty masz starsze dzieci jakiej płci? Nie pamiętam, czy czekalas na dziewczynkę czy nie.
A co do pomyłek, moja przyjaciółka miala miec dziewczynkę. Na wszystkich usg tak wychodziło. Wszystko miała naszykowane. I urodził sie chłopiec 😅 ale to jedyny przypadek jaki znam, a mieszkała wtedy w Szwajcarii wiec kto ich tam wie, jak oni to badają 😜
Ja mam kolejno 🩵🩷🩵🩷🩵 no i zapowiada się 🩷 😊

To jak z taką pewnością to zrobił, i nie mylił się w poprzednich to też bym zaufała i cieszyła się już tym faktem, ja idę do jakiegoś mi nie znanego z opiniami ze często na temat płci sobie zartuje szczególnie żeńskiej także jego słów za bardzo nie będę brała pod uwagę poczekam na wizytę u swojego i co on tam zobaczy;)
Chodzę do niego od lat na prenatalne, kiedyś mi powiedział że jak nie wie, lub nie jest pewny to nie mówi, tego się trzymam 😄

reklama
Do góry