Nie to chciałam usłyszeć. Potrzebuje wsparcia a nie dobiciaSporawe te różnice...
Jak to z tym lekarzem, ten sam co zwykle? W którym tygodniu się badałaś ostatni raz (za wyjątkiem tego)? W okolicach 24? Co mówił, jaki ma plan dalszy?
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Wszystko będzie dobrze!!!Nie to chciałam usłyszeć. Potrzebuje wsparcia a nie dobicia
Lepiej?
Nie wolisz, żeby ktoś popatrzył realistycznie zamiast głupio pisać, że na pewno jest ok? Poza tym nikt Cię nie dobił, bo nic złego nie napisała, zapytała słusznie czy były pomiary robione wcześniej. Bo jeżeli cały czas jest taki rozjazd to ok, ale jeżeli nagle wszystko rośnie, a głowa nie, to warto byłoby się temu przyjrzeć.
Natomiast pomiary zawsze mają margines błędu, zależy jak lekarz złapie na ekranie.
loumarie
Nie to chciałam usłyszeć. Potrzebuje wsparcia a nie dobicia
Jeśli traktujesz moje pytania jak dobijanie to zwyczajnie poczekaj do kolejnej wizyty, niech lekarz znowu weźmie pomiary wtedy będziesz miała obraz i Ty i on, czy ta głowa rośnie czy stoi w miejscu.
Poprostu stresJeśli traktujesz moje pytania jak dobijanie to zwyczajnie poczekaj do kolejnej wizyty, niech lekarz znowu weźmie pomiary wtedy będziesz miała obraz i Ty i on, czy ta głowa rośnie czy stoi w miejscu.
Lady Loka
A możesz odpowiedzieć na zadane pytania?Poprostu stres
Kiedy mialas wczesniejsze USG? Jakie byly wymiary?
Co powiedzial ten lekarz?
Lubiekluskikladzione
Gdyby było tak, że wszystkie wymiary zgadzają się z 50tym centylem, to każde dziecko rodziłoby się identyczne, w jednak jest zakres od 10 do 90 centylaRozumiem i dziękuję za opinię.
Najbardziej martwi mnie fakt, iż jest mniejsza niż powinna być w tym tygodniu .
Co innego jakby była odpowiednia względem tygodnia ciąży.
Tymbardziej, że wcześniej była w normie. ..
Ale ona się nie miesciGdyby było tak, że wszystkie wymiary zgadzają się z 50tym centylem, to każde dziecko rodziłoby się identyczne, w jednak jest zakres od 10 do 90 centyla
Lady Loka
Ale ona się nie miesci
A możesz odpowiedzieć na zadane pytania?
Kiedy mialas wczesniejsze USG? Jakie byly wymiary?
Co powiedzial ten lekarz?
reklama
Lady Loka
Tak tak, my tu też nie wspieramy, bo nie mowimy, ze będzie dobrze?Wcześniejsze były w 50 centylach . Trafiłam na lekarza który nie wspiera a dobija. Wysyła na rentgen który jest szkodliwy . I starszy że jeśli nie zrobię to odmawia prowadzenia ciąży
Jak nie chcesz poszerzać diagnostyki to czego oczekujesz od lekarza? Że przyklaśnie?
Podziel się: