reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

Hej
Czy odczuwacie też czasem taki dziwny ból brzucha ? Nie żeby mocno bolał ale jakby stawianie się macicy 🤔 ciężko określić 🤷
Też tak mam i przy pierwszej ciąży również to odczuwałam. Jeśli się nie mylę to to rozciąganie się macicy.

reklama
Też mam lekkie bóle podbrzusza, czasem trochę mocniejsze, ale chwilowo. To ponoć normalne, w ciąży, która poroniłam miałam bardzo moce bóle brzucha, takie, że gdybym mogła codziennie brałabym coś przeciwbólowego. Nie wiem czy to miało jakiś związek, ale ani teraz ani w donoszonej ciąży aż tak mnie nie bolał.

Jutro mam wizytę to się dowiem . Już przebieram nóżkami . Żeby tylko było dobrze widać mała fasolę i jej ♥️ 🤞🏻☺️ bo dwa tyg to już biło ☺️

Hejka!
@kaska1 też mnie boli brzuch, nie jakoś masakrycznie, ale czuję tak „okresowo”😊

Jak myślałam że już miałam mdłości to nie wiedziałam co to mdłości, rano masakra a później pół dnia czuję taki ból żołądka że szok 😞😞

Ja mdłości miałam już przed spodziewaną miesiączka. Dlatego zrobiłam test Teraz to dalej mnie męczą mdłości. Mam zawroty głowy oraz Jestem ospała i kładę się w dzień na godz Bo nie dała bym radę do tego ból brzucha ale to normalne bo macica się rozciąga .

Moim sposobem kiedy mocno męczą mnie mdłości, zmęczenie czy osłabienie jest wyobrażenie sobie że to wszystko co się dzieje z organizmem ma na celu jak najlepsze przystosowanie do rozwoju maleństwa. Rollercoaster hormonalny wtedy wydaje mi się nieco bardziej przyjazny. Wszystkie jesteście mega dzielne że dajecie sobie radę w tym trudnym czasie. Trzymam kciuki za jak najlepsze samopoczucie dla nas wszystkich. 💚

Hej! Miłego dnia również życzę! 🥰
Ps.moje mdłości się nasilają potwornie, ciężko mi rano wstać z łóżka, tak mnie mdli
Wymiotowałam tylko 2 razy, a już mam dość🥲

reklama
Dzień dobry! Idę dziś na 15 do lekarza, trzymajcie kciuki, żeby pojawiło się serduszko. Dziś z niby 6+6 ale wydaje mi się po wynikach bety że owulacja musiała być parę dni później, zresztą jak pamiętacie w poniedziałek nie było ❤️ jeszcze a było 6+3. Od rana mam taki stres że nie wiem, po tym poronieniu trudno mi uwierzyć że będzie dobrze 😔

Do góry