Też tak mam i przy pierwszej ciąży również to odczuwałam. Jeśli się nie mylę to to rozciąganie się macicy.Hej
Czy odczuwacie też czasem taki dziwny ból brzucha ? Nie żeby mocno bolał ale jakby stawianie się macicyciężko określić
![]()
reklama
Już nie pamiętam czy miałam przy córkach.Też tak mam i przy pierwszej ciąży również to odczuwałam. Jeśli się nie mylę to to rozciąganie się macicy.

Ok dzięki . To wezmę sobie magnez .
Też mam lekkie bóle podbrzusza, czasem trochę mocniejsze, ale chwilowo. To ponoć normalne, w ciąży, która poroniłam miałam bardzo moce bóle brzucha, takie, że gdybym mogła codziennie brałabym coś przeciwbólowego. Nie wiem czy to miało jakiś związek, ale ani teraz ani w donoszonej ciąży aż tak mnie nie bolał.
Kwiat róży
Zaciekawiona BB
Ja mdłości miałam już przed spodziewaną miesiączka. Dlatego zrobiłam test Teraz to dalej mnie męczą mdłości. Mam zawroty głowy oraz Jestem ospała i kładę się w dzień na godz Bo nie dała bym radę do tego ból brzucha ale to normalne bo macica się rozciąga .
Moim sposobem kiedy mocno męczą mnie mdłości, zmęczenie czy osłabienie jest wyobrażenie sobie że to wszystko co się dzieje z organizmem ma na celu jak najlepsze przystosowanie do rozwoju maleństwa. Rollercoaster hormonalny wtedy wydaje mi się nieco bardziej przyjazny. Wszystkie jesteście mega dzielne że dajecie sobie radę w tym trudnym czasie. Trzymam kciuki za jak najlepsze samopoczucie dla nas wszystkich. 

reklama
Dzień dobry! Idę dziś na 15 do lekarza, trzymajcie kciuki, żeby pojawiło się serduszko. Dziś z niby 6+6 ale wydaje mi się po wynikach bety że owulacja musiała być parę dni później, zresztą jak pamiętacie w poniedziałek nie było
jeszcze a było 6+3. Od rana mam taki stres że nie wiem, po tym poronieniu trudno mi uwierzyć że będzie dobrze 

Podziel się: