Blondyna551!
Zaciekawiona BB
Mam nadzieję, że będzie rosnąć ! Dam znać jak odbiorę wyniki 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiMam nadzieję, że będzie rosnąć ! Dam znać jak odbiorę wyniki![]()
To czekamy na wynikiByłam dziś z rana na drugim badaniu krwi także koło 13 30 będę wiedziała jakie wyniki . Trochę już zaczynam się stresować. Miałam jeszcze jeden test ciążowy i z rana zrobiłam . Chyba brak złudzeń, ale mam nadzieję, że ta beta wzrośnie ładnie
Kreska pięknie ściemniała, beta to formalność. Trzymam kciuki.Byłam dziś z rana na drugim badaniu krwi także koło 13 30 będę wiedziała jakie wyniki . Trochę już zaczynam się stresować. Miałam jeszcze jeden test ciążowy i z rana zrobiłam . Chyba brak złudzeń, ale mam nadzieję, że ta beta wzrośnie ładnie
Piękna krechaByłam dziś z rana na drugim badaniu krwi także koło 13 30 będę wiedziała jakie wyniki . Trochę już zaczynam się stresować. Miałam jeszcze jeden test ciążowy i z rana zrobiłam . Chyba brak złudzeń, ale mam nadzieję, że ta beta wzrośnie ładnie
To na kiedy Ci termin wychodzi ?Odebrałam wyniki . 34,43
Najważniejsze, że ma 66% . Resztą się nie przejmujJakoś koniec maja . Ale czy to nie jest zbyt intensywny wzrost ? Niby za normę piszą ok 66 %, a u mnie wychodzi ok 350 %