Kosinka94
Moderator
Pomyliłamnie mogę znaleźć![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Pomyliłamnie mogę znaleźć![]()
Mam nadzieję, że niedługo dostaniemy od niej pozytywne infoPomyliłamIn vitro 2024 refundacja. Str. 2154
Też mam taką nadzieję, ogromną!Mam nadzieję, że niedługo dostaniemy od niej pozytywne info![]()
dziękujemyOby tak było, a Twoje niech zdrowo rośnie w brzuszku![]()
PomyliłamIn vitro 2024 refundacja. Str. 2154
na to liczę że któregoś dnia, oby jak najszybciej napisała że nareszcie się udało…..Mam nadzieję, że niedługo dostaniemy od niej pozytywne info![]()
Superdziękujemy))
maluszek już kopie
GratulacjeTak jest, stało się
Po prawie 4 latach walki i 9 miesiącach spędzonych w brzuchu 26 sierpnia, po nieudanej indukcji porodu poprzez CC przyszła na świat Nasza córeczka. 2975 gram szczęścia, nasze maleństwo o którym zawsze marzyliśmyod kilku dniu już mamy zaszczyt się wspólnie ze sobą poznawać- uczucie nie do opisania kiedy ją po raz pierwszy zobaczyliśmy. Dopiero wtedy tak na prawdę do Nas dotarło- że wkońcu się udało...że ona jest Nasza!
![]()
DziękujęGratulacjewspaniała data, moje twixy 26.08 świętowały roczek
![]()
Opowiadaj co u WasGratulacjewspaniała data, moje twixy 26.08 świętowały roczek
![]()
No jak widać zapłon mamOpowiadaj co u Was![]()
a weź nic nie mów o żłobku nawet bo my byliśmy całe 3 dni przez 1,5 godziny i będzie bite trzy tygodnie chorowaniaNo jak widać zapłon mama raczej zapier*ol
idą 4 zęby na raz, więc po dwóch tygodniach w żłobku siedzimy sobie w domu i powoli odchodzę od zmysłów..przynajmniej nie złapały żadnego choróbska jak połowa grupy. Po za tym jest super, małe łobuzy. Po spokojnym starszaku nie dociera do mnie, że takie małe stworzenia potrafią zdemolować całe mieszkanie
i powoli oswajam się z myślą, że za dwa miesiące wracam do pracy
@Brownie1992 , @Bolilol a jak u Was? Może uda mi się odczytać odpowiedź szybciej niż za miesiąc![]()