reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ewushka bez względu na wszystko nie daj się biurokracji!!!

Cyprysiowa Iwan bardzo fajne imię:-), mojemu małżonowi się podobało i przez chwilkę się nad nim zastanawialiśmy.

Anka 34 cena USG 3d/4d zależy w dużym stopniu od gabinetu. Mam koleżankę która robiła w Poznaniu 3d za 130 zł, dostała płytę idt. tyle, że na tej płycie nic nie widać...:baffled:. Wolałabym zapłacić więcej i mieć zrobione dobrze.

reklama
Dzień dobry:)

Cyprysiowa: Iwan mi się podoba ale mój mąż by nigdy w życiu się na to nie zgodził:)

Ja 20 jade na USG II trymestru 2D,4D + Echokardiografia i płacę 240zł

Nie chce mi się już pracować:( Męczy mnie to:(

Witam mamuski.....

Cyprysiowa imie Iwan bardzo fajne...takie ponadczasowe...rewelacja :-) Mi się jesce podoba Borys, tylko misiek ma takie nazwisko i smiesznie by wyszło :-D

Co do pękających naczynek to ja własnie wczoraj również zauwazyłam u siebie na udzie jedną taka pajeczynke czerwona....i sie przestraszyłam troszke....mialam rozstepy i takie tam ,ale naczynka mi nie pękały...podobno jest dobry krem z kasztanowca czy kasztanu...

Wczoraj jak wyszłismy z miskiem z domku to wróciłam do niego po 22...nałaziliśmy się jak nic....spacerek,do kumpeli zrobic jej zakupki,bo ma noge w gipsie, potem kawusia u niej i na koniec wizyta u tesciowej...

A co do dzisiaj to u nas szaro i ponuro....aktualnie nie pada i przynajmniej dzisiaj jest czym oddychac:}

Witam serdecznie:-)

Cyprysiowa Iwan bardzo fajne imię;-)

A ja nareszcie mam pogodę o jakiej marzyła. Kocham deszcz i taką szarówkę.Marzy mi sie juz jesień..;-)

Mała tak mnie rano skopała , że aż wstałam . Silna bestia się robi. No w końcu za ok 2 tyg. już będzie ważyła kilogram. To sporą istotkę mam w brzuchu.:-)

Ja miałam wczoraj to 4D i dostałam płytkę i mogę sobie oglądać filmik z moim syneczkiem ;-) jak się bawi pępowinką:-) My płaciliśmy 250zł w Warszawie. Ale warto było mój Misiek gapił się w ekran jak zaczarowany:happy:

reklama
Agatka, nawet się chwili nie zastanawiaj!!! ja tylko czujesz, ze to za dużo to zmykaj na L4.

ja próbowałam zgrywac w poprzedniej ciąży bohaterkę do początkow piatego miesiaca, z resztą wyniki miałam super, wydawało mi się ze jestem niezastąpiona.....nie każdy organizm jest w stanie pociagnać dwa takie obciążenia równoczesnie: pracę i dzieciątko. Z pracy ciało nie zrezygnuje, więc rezygnuje z dziecka...................nie straszę, tylko radzę z całego serca!.......
teraz od 4 tygodnia jestem na L4 i dział bez kierownika hula, ja dostaję tylko pensje i mejle od administratora sieci, ze mam służbową skrzynke przepełnioną;-)

Do góry