reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

Dziewczyny byłam dziś na becie. W Załączniku przesyłam wynik. Potwierdzenie Ciąży jest na pewno ale Pocieszcie mnie czy jest ok jak na dziś? 4+5tc. Wiem że najważniejszy jest przyrost nie sam wynik. Ale szczerze mówiąc (nie wiem dlaczego) myślałam że będzie wyższy. Z drugiej strony czego się spodziewać, jak dopiero jestem 5 dpo🫣. Myślę że niepotrzebnie zaczynam już sobie analizować wszystko.. ale co zrobić. 🤔

Załączniki

• Screenshot_20250924-154758.png
    Screenshot_20250924-154758.png
    50,1 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Dziewczyny byłam dziś na becie. W Załączniku przesyłam wynik. Potwierdzenie Ciąży jest na pewno ale Pocieszcie mnie czy jest ok jak na dziś? 4+5tc. Wiem że najważniejszy jest przyrost nie sam wynik. Ale szczerze mówiąc (nie wiem dlaczego) myślałam że będzie wyższy. Z drugiej strony czego się spodziewać, jak dopiero jestem 5 dpo🫣. Myślę że niepotrzebnie zaczynam już sobie analizować wszystko.. ale co zrobić. 🤔
Każda beta startuje od zera ;) nie patrz na jeden wynik, ważny jest przyrost. A i on nie gwarantuje niczego.

Hej dziewczyny. Nie pisałam już dluższy ale dzisiaj sie zbiorę na pożegnanie z Wami 😪 moja ciąża przestała sie rozwijać. W 8 tygodniu w pecherzyku nadal nie widać zarodka , a że wiem dokładnie kiedy miałam owulację to nie mam co liczyć że ciąża jest poprostu młodsza. Muszę czekać do wtorku na drugie usg zeby potwierdzić że nie ma nic w środku i czeka mnie wywołanie poronienia.
Trzymajcie sie dziewczyny i życzę żeby każda urodziła zdrowe dzidziusie.

Hej dziewczyny. Nie pisałam już dluższy ale dzisiaj sie zbiorę na pożegnanie z Wami 😪 moja ciąża przestała sie rozwijać. W 8 tygodniu w pecherzyku nadal nie widać zarodka , a że wiem dokładnie kiedy miałam owulację to nie mam co liczyć że ciąża jest poprostu młodsza. Muszę czekać do wtorku na drugie usg zeby potwierdzić że nie ma nic w środku i czeka mnie wywołanie poronienia.
Bardzo mi przykro. Wiem co czujesz bo tez to przechodziłam😥
Trzymaj się cieplutko .

Przykro mi 😥 Trzymaj się, dużo siły ❤️

Bardzo mi przykro 💔 . Przytulam 🫂

Ja to przechodziłam rok temu w wakacje więc wiem co czujesz ściskam mocno

reklama
Cześć kochane majóweczki. Zostawię jakiś ślad po sobie chociaż jeśli okaże się to nie ciąża. Termin według miesiączki wychodzi nam na 22.05.2026. W tamtym tyg wykonałam 2 testy - negatywne powtórzyłam w poniedziałek i ten również okazał się negatywny. Z racji że to moja 5 ciąża nie czułam tego myślałam że coś się przesunęło.. We wtorek jednak wszystkie objawy które towarzyszyły mi w poprzednich ciążach sie pojawiły. Dziś byłam na becie- czekam na wynik z niecierpliwością 😱 pozdrawiam was serdecznie

I jak wynik?

Do góry