reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Dziewczyny a jak chodzicie na monitoringi owu to ci lekarze od monitoringów też wam wypisują jakieś leki jak widzą, że coś nie tak? Czy to już inny lekarz wtedy?
Na monitoring chodziłam do ginekologa do którego normalnie chodzę na wizyty więc jak było trzeba to wypisywał np ovitrelle bo wiedział że kilka lat wstecz miałam problemy z pękaniem pęcherzyków.drugi lekarz do którego chodziłam na monitoring przepisał mi tylko ovarin i po każdym pęknięciu pęknięciu pęcherzyka przepisywał duphaston.ale nie udało mi się jeszcze trafić na ginekologa który zająłby się super moim problemem..większość nawet nie ogląda dobrze moich badań,a z 3lat to mam ich naprawdę sporą teczkę..w grudniu minie rok odkąd wznowiliśmy starania i wtedy już uderzamy bezpośrednio do kliniki z polecenia znajomych którym się udało,ale będziemy musieli dojeżdżać 120km 🥲

reklama
To idz prosze, umawiaj na cito… przytulam najmocniej jak sie da! Pamietaj, z jestesmy tutaj tez, jakbys potrzebowala wylac z siebie wszystko my posluchamy, zrozumiemy i bedziemy wspierac!

Dzień dobry 😊 życzę spokojnej soboty @callina ściskam, odpocznij i rób to co podpowiada serce

My dziś jedziemy oglądać samochody, może zdecydujemy z mężem jaki chcemy kupić

Mnie szczęka boli, nie wiem czemu, może się wczoraj nieświadomie stresowałam w pracy i zaciskałam zęby. No cały dół szczeny mnie ciągnie 🤣

Cześć Dziewczyny 🤗

Podaję kawusię ☕

@callina jeśli czujesz, że potrzebujesz psychologa to nie zwlekaj z umawianiem wizyty 🫂
Ściskam Cię mocno i pamiętaj, że jak coś to tu jesteśmy i zawsze możesz przyjść się wygadać ❤

reklama
Dzień dobry, od rana na 4biegu, zaraz kawa i wrzucam 5! Pranie leci, żelazko się grzeje .. wrum-wrum... A później akcja ; drewno (niekończąca się opowieść)... Uwielbiam weekend, tak mnie zmęczy że tęsknię za poniedziałkiem. ;) trzymajcie się dziewczynki cieplutko, i pamiętajcie, we wtorek zbiorowe sikanko!

Do góry