reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Miałam kiedyś biochema gdzie dobiło wolniutko do 200mlU max w okolicach 14-15dpo i zaczęło spadać. Staram sie przeliczyć czy beta startujaca w ten 10-11 dpo do 13-14 dpo jest prawidłowy bo zawsze przy tych pierwszych przyrostach nabiera porządnego kopa a powyżej juz 100mlu moze sie podwajać itd. Tu nawet 100 nie dobiłam i zastanawiam sie czy ma kropek problem z zagniezdzeniem 😉 Ciężko mi logicznie wytłumaczyć. Bazuje na swoich doświadczeniach. Wiem też ze ciąża ciazy nie równa ale jeszcze 14dpo tak niskiej wartości nie miałam. Owu zwykle mialam 17dc a tutaj 13dc i tymbardziej mi trochę przykro ze tak mało 😅
Rozumiem 🙂
Ja miałam odwrotne doświadczenia stąd zapytałam 😅
Moja pierwsza beta 13, po trzech dniach 39 po dwóch kolejnych 87 (chyba) to mnie mega stresowało i też obstawiałam biochem
Także Twoja beta, póki co jest naprawde w porządku i piękny progesteron 🤞🤞będzie dobrze

Rozumiem 🙂
Ja miałam odwrotne doświadczenia stąd zapytałam 😅
Moja pierwsza beta 13, po trzech dniach 39 po dwóch kolejnych 87 (chyba) to mnie mega stresowało i też obstawiałam biochem
Także Twoja beta, póki co jest naprawde w porządku i piękny progesteron 🤞🤞będzie dobrze
A jeśli mogę spytać badalas kolejne przyrosty po 87? I był to biochem? (Przepraszam ale nie znam Was jeszcze dobrze😊)

Nadrobiłam was, matko, co za maraton miałam czytania 😁
Widzę dzisiaj karuzela emocji. Trzymam kciuki za to, za co powinnyśmy trzymać 🤞🏻 i gratuluję tu gdzie trzeba gratulować!
Naprawdę mocno wierzę że ten miesiąc jeszcze dużo dobrego przyniesie. Fajnie mieć takie wsparcie tu 😀

A jeśli mogę spytać badalas kolejne przyrosty po 87? I był to biochem? (Przepraszam ale nie znam Was jeszcze dobrze😊)
Nieeee to moja dwu i pół letnia córka 🤣🤣
Później było było już 318, i badałam jeszcze chyba 3 razy co 48h już i były naprawdę dobre przyrosty. Musiała nabrać rozpędu 😅 a progesteron bez szału był między 16 a 21 więc kiepsko

Looo! Kiedy masz owu?
Teraz po wyjęciu wkładki te cykle chyba jeszcze mi sie nie unormowały do końca. W poprzednim mialam cos ok. 12dc, teraz tez obstawiam moze jakos 12-14dc. Nie robię testów owu, wiec kiedy dokladnie co i jak to nie wiem😆 Poprzedni moj cykl trwal 25 dni. Zazwyczaj mialam średnio 26-27 dniowe cykle...🤷‍♀️

reklama
Może to znak. Żeby więcej dzieci nie mieć
Nie myśl tak,to żaden znak! Dziś sobie zaszalej odpocznij i odgoń złe myśli! Jesteś wspaniałą kobietą i będziesz miała wspaniałe dziecko jeśli nie teraz to za chwilę! Wszystko będzie dobrze,wiem że dziś jest Ci ciężko i źle ale to minie i wszystko się ułoży 🫂

Do góry