poziomkowa00
Fanka BB :)
Ło pani..w zeszłym cyklu to ja w 21dc dopiero owulację miałamJutro bedzie dopiero 19dc, chociaż w donoszonej ciąży test pozytywny wyszedł mi juz 21dc![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ło pani..w zeszłym cyklu to ja w 21dc dopiero owulację miałamJutro bedzie dopiero 19dc, chociaż w donoszonej ciąży test pozytywny wyszedł mi juz 21dc![]()
RozumiemMiałam kiedyś biochema gdzie dobiło wolniutko do 200mlU max w okolicach 14-15dpo i zaczęło spadać. Staram sie przeliczyć czy beta startujaca w ten 10-11 dpo do 13-14 dpo jest prawidłowy bo zawsze przy tych pierwszych przyrostach nabiera porządnego kopa a powyżej juz 100mlu moze sie podwajać itd. Tu nawet 100 nie dobiłam i zastanawiam sie czy ma kropek problem z zagniezdzeniemCiężko mi logicznie wytłumaczyć. Bazuje na swoich doświadczeniach. Wiem też ze ciąża ciazy nie równa ale jeszcze 14dpo tak niskiej wartości nie miałam. Owu zwykle mialam 17dc a tutaj 13dc i tymbardziej mi trochę przykro ze tak mało
![]()
A jeśli mogę spytać badalas kolejne przyrosty po 87? I był to biochem? (Przepraszam ale nie znam Was jeszcze dobrzeRozumiem
Ja miałam odwrotne doświadczenia stąd zapytałam
Moja pierwsza beta 13, po trzech dniach 39 po dwóch kolejnych 87 (chyba) to mnie mega stresowało i też obstawiałam biochem
Także Twoja beta, póki co jest naprawde w porządku i piękny progesteronbędzie dobrze
Nieeee to moja dwu i pół letnia córkaA jeśli mogę spytać badalas kolejne przyrosty po 87? I był to biochem? (Przepraszam ale nie znam Was jeszcze dobrze)
Teraz po wyjęciu wkładki te cykle chyba jeszcze mi sie nie unormowały do końca. W poprzednim mialam cos ok. 12dc, teraz tez obstawiam moze jakos 12-14dc. Nie robię testów owu, wiec kiedy dokladnie co i jak to nie wiemLooo! Kiedy masz owu?
Przepraszam dopiero doczytałamKoniec
Beta 5 progesteron też 5
Nie myśl tak,to żaden znak! Dziś sobie zaszalej odpocznij i odgoń złe myśli! Jesteś wspaniałą kobietą i będziesz miała wspaniałe dziecko jeśli nie teraz to za chwilę! Wszystko będzie dobrze,wiem że dziś jest Ci ciężko i źle ale to minie i wszystko się ułożyMoże to znak. Żeby więcej dzieci nie mieć