reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Może to znak. Żeby więcej dzieci nie mieć
Muszę się wtrącić , z sentymentu do staraczek.
Proszę cię nawet tak nie myśl !
Co ja mam powiedzieć ?! 2 córki mam bez żadnych problemow . I gdy kolejne chcieliśmy tak za kazdym razem strata a było ich już 4 . 9tydzień brak akcji , 9 tydz brak akcji serca zatrzymanie się na 7 tyg , 8 tydz puste jajo 17 tydzień brak akcji serca . Badania w kierunku trombo nic specjalnego nie wykryło ale Biorę w tej ciąży od starań acard 75 i jak tylko 2 kreski neoparin i progesteron i acard. I mam wielkie obawy czy donoszę .
Nie życzę nikomu nawet moim wrogom tego uczucia jak było ciężko pochować dziecko i wybierać trumienkę .
Co ja mam powiedzieć i inne matki które też straciły ciążę. Owszem było załamanie ale nie możesz się poddawać. . otrzasnij się głowa do góry i rób badania ! Oczywiście też już chciałam się nie starać ale zdecydowaliśmy że próbujemy . Potrzebujesz czasu to zrób przerwę. Ale wg mnie działajcie. Tylko zrób badania. Dobry gin i będzie ok.
Takie są czasy że jest dużo niepowodzen nie ty jesteś z tym sama 🫂🫂 i pamiętaj to NIE jest twoja wina .
bardzo ci kibicuje i uwierz jeszcze będzie pięknie 🌞

Ostatnia edycja:
reklama
Może to znak. Żeby więcej dzieci nie mieć
A co ja mam powiedzieć 1 maja miałam łyżeczkowanie potem biochem i startuje od nowa .znowu stymulacja leki ,wizyty,zastrzyk i nadzieja że się uda
Chciałam to wszystko w pizdu jedn... Ale marzenie o 3 dziecku wygrały.
Nie poddam się .
U ciebie nic nie wiadomo co będzie a ty juz napisałaś czarny scenariusz.

Trochę cierpliwośći ,i nadzieji że może nie będzie źle.
Bo laczek doleci do Ciebie

@callina kochana jestem calym serduchem z Toba, poczekaj, ochlon, tu trzeba chwile czasu, powtorz bete w niedziele, zebys wiedziala na czym stoisz, nie chce doradzac, ze nawet jutro, ale moze to dobrze zrobic dla glowy, gdy duzo wiecej bedzie jasne! Nie mniej mimo wszystko, cokolwiek by sie nie dzialo nie daj sie zlamac! Nie przerywajcie staran, porob w miedzyczasie badania, pare tu padlo i powstan z pelna moca! Teraz jest duzo emocji, zupelnie skrajnych i to normalne, daj im upust, niech wyjdzie z Ciebie wszystko, ale niech wyjdzie i nie wroci! Jasne?

U mnie dzisiejszy test biały, okres dzisiaj powinien przyjść- ale nadal go nie ma🫠🫠🫠 niech już się ten wrzesień skończy- wszystko w tym miesiącu jest jakieś do dupy - stres w pracy, nieudany cykl, ciągle coś mnie boli XD naprawdę niech w końcu będzie coś lepiej, bo psychicznie człowiek nie wytrzyma

reklama
Do góry