reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Eh mnie całkiem przeziębienie rozłożyło, tak się kluło od niedzieli. Smarkam i kicham 🤨 Ale na weekend spadam z rodzinką na wieś, będziemy zbierać grzyby, mamy urodziny znajomej i imprezę wiejską. Więc zapowiada się fajny czas. Nawet nie testuje jutro. Ta biel jest gorsza niż czekanie z nadzieją 😒

reklama
Chyba jutro rano nasikam, choć wiem, ze to jeszcze za wczesnie🙈 Jak jutro nie bedzie nic, to kolejny sikaniec w poniedziałek, bo wyjeżdżamy na weekend do moich rodziców :)

Eh mnie całkiem przeziębienie rozłożyło, tak się kluło od niedzieli. Smarkam i kicham 🤨 Ale na weekend spadam z rodzinką na wieś, będziemy zbierać grzyby, mamy urodziny znajomej i imprezę wiejską. Więc zapowiada się fajny czas. Nawet nie testuje jutro. Ta biel jest gorsza niż czekanie z nadzieją 😒
O tak biel jest dużo gorsza niż okres,ja niepotrzebnie wczoraj testowałam niby dobrze bo wiem na czym stoję ale jakoś ten test mnie złamał

Ja bym jednak wolała biel ... 💔

Przecież musisz powtórzyć bete I progesteron.
Ja miałam 2 biochemy, poronienie zatrzymane ,biochem i dalej idę.

Z każdym okresem mówię pierdole dalej nie wytrzymam,okres się kończy i wracam do gry .

Prześpij się,wyłącz się do czasu następnego badania.
Nie masz wpływu na wynik .
Pomyśl o sobie i nie rób sobie tego .
Nie winien siebie , nawet jak to znowu biochem .

Przecież musisz powtórzyć bete I progesteron.
Ja miałam 2 biochemy, poronienie zatrzymane ,biochem i dalej idę.

Z każdym okresem mówię pierdole dalej nie wytrzymam,okres się kończy i wracam do gry .

Prześpij się,wyłącz się do czasu następnego badania.
Nie masz wpływu na wynik .
Pomyśl o sobie i nie rób sobie tego .
Nie winien siebie , nawet jak to znowu biochem .
jak test jutro będzie biały to nigdzie nie idę .. 😥

Dziewczyny a jak chodzicie na monitoringi owu to ci lekarze od monitoringów też wam wypisują jakieś leki jak widzą, że coś nie tak? Czy to już inny lekarz wtedy?

reklama
Do góry