niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Jasne, że powtórzyłam ale następny test czysty, z tym, że suski trzymałam w sobie tylko godzinę. Powtórzę jutro i będzie jasne.@niecierpliwamatka ja też coś widzę, powtarzałaś?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, że powtórzyłam ale następny test czysty, z tym, że suski trzymałam w sobie tylko godzinę. Powtórzę jutro i będzie jasne.@niecierpliwamatka ja też coś widzę, powtarzałaś?![]()
A przypomnij mi proszę ile dni po owu?Jasne, że powtórzyłam ale następny test czysty, z tym, że suski trzymałam w sobie tylko godzinę. Powtórzę jutro i będzie jasne.
8, i dziś mam grilla, chyba odpuszczę sobie tą lampkę wina. Ostatecznie zostanę kierowca na wszelki wypadek.A przypomnij mi proszę ile dni po owu?![]()
No nie zaszkodzi odpuścić8, i dziś mam grilla, chyba odpuszczę sobie tą lampkę wina. Ostatecznie zostanę kierowca na wszelki wypadek.
Myślę jak zbadasz 6dp będzie szczyt progesteronu 8dp może być spadkowy .Ja mam 13 więc tak ni wni w
. No nic, dzięki dziewczyny postaram się wbić jakoś
Po potwierdzonej owulacji to 11dp będzie wiarygodny. Chyba że masz np późno implantacje ,to co innego.hejo, a ja mam pytanko, ile dni po owulacji można uznać że test 10mlu daje prawdziwy wynik, gdy zna się dokładny dzień owulacji, tak pytam z ciekawości, tak wiem że najlepiej w dzień okresu, ale może wcześniej jak nie ma nawet cienia to już może być pewne![]()
Ja widzę w miarę wyraźnie3w nocy.. coś jakby lekko było, ale narazie nic z tym nie robię i uznaje za błąd testu. Powiedzcie Wy też to widzicie czy ja sobie wmawiam?
Ja też już się czuję okresowo,plecy mnie bolą i ogólnie podbrzusze więc pewnie okres przyjdzie dziś albo jutroOficjalnie dzisiaj przyszedł okres![]()