reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
hejo, a ja mam pytanko, ile dni po owulacji można uznać że test 10mlu daje prawdziwy wynik, gdy zna się dokładny dzień owulacji, tak pytam z ciekawości, tak wiem że najlepiej w dzień okresu, ale może wcześniej jak nie ma nawet cienia to już może być pewne :)

hejo, a ja mam pytanko, ile dni po owulacji można uznać że test 10mlu daje prawdziwy wynik, gdy zna się dokładny dzień owulacji, tak pytam z ciekawości, tak wiem że najlepiej w dzień okresu, ale może wcześniej jak nie ma nawet cienia to już może być pewne :)
Po potwierdzonej owulacji to 11dp będzie wiarygodny. Chyba że masz np późno implantacje ,to co innego.
Zasada póki niema okresu to wszystko się może wydarzyć.
Często oglądam rolki jak kobiety 13,14dp mają dopiero cienie i rodzą zdrowe dzieci .

Widze dol tej kreseczki, ale jest cienka, nie taka jak testowa, wiec nie wiem czy to kwestia bledu czy to kwestia poczatku :D powtorz koniecznie jutro!

@cherry_blossom czym robilas odwrocone kolory? :D ulatwi to szukanie cieni 😂

@ShadowLuna to niestety musisz sprawdzic na sobie, zalezy kiedy byla implantacja czy ja wychwycisz czy nie, moze byc 10 juz cien, a moze cien dopiero sie pojawic 14, ale to juz indywidualnie i od organizmu i od przypadku ;) jak wyjdzie bialo, to nie znaczy, ze jutro nie bedzie kreski :D

reklama
Do góry