reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Widze dol tej kreseczki, ale jest cienka, nie taka jak testowa, wiec nie wiem czy to kwestia bledu czy to kwestia poczatku :D powtorz koniecznie jutro!

@cherry_blossom czym robilas odwrocone kolory? :D ulatwi to szukanie cieni 😂

@ShadowLuna to niestety musisz sprawdzic na sobie, zalezy kiedy byla implantacja czy ja wychwycisz czy nie, moze byc 10 juz cien, a moze cien dopiero sie pojawic 14, ale to juz indywidualnie i od organizmu i od przypadku ;) jak wyjdzie bialo, to nie znaczy, ze jutro nie bedzie kreski :D
Jakiś filtr w galerii 🤣🤣 widzialam, jak dziewczyny na rolkach tak robiły i pokazywało im tę drugą kreskę

Ja też już czekam na okres ze zniecierpliwieniem. Jak za chwilę nie przyjdzie to znaczy, że owulki wcale nie było. Chcę już zaczynać nowy cykl i działać dalej.

Jakby to było wcześniej to bym pomyślała, że to kołoowulacyjne ale tak to nie wiem 🤔
Mam nadzieję, że to jednorazowe i więcej się nie powtórzy 🫂
Powtórzy. Zresztą się rozkręca. Ja przed ciążą miałam tak, że potrafiłam plamić cały cykl. Między okresem a okresem cały czas potrzebowałam wkładek. Wszystko mi zbadali. Nic nie wyszło. Po porodzie minęło. Lecz za każdym razem kiedy ingeruje w cykl jakimkolwiek lekiem, znowu wraca. W tym cyklu wzięłam lamettę i co ... I już plamienia..czyli owulacji nie było napewno (co potwierdzę progesteronem). Ciąży nie ma i nie będzie. Nie mam sił znowu z tym wszystkim walczyć i zaczynać na nowo 😭😭😭

Od którego dc zaczynacie monitoring owu? W sensie ile dni przed przewidywaną owu? Umówiłam się na 13dc, mam nadzieję, że tak będzie ok. Choć myślę czy nie zmienić na trochę wcześniej.

Hejo. My już niedługo wracamy do domku, grzybów niewiele, jeszcze się przejdziemy raz dzisiaj.
Ja dzisiaj 11 dpo, jutro siknę, ale czuję się totalnie zwyczajnie. Nic a nic w czym się bym mogła doszukać 😅 chyba łapie mnie dołek.

Hejo. My już niedługo wracamy do domku, grzybów niewiele, jeszcze się przejdziemy raz dzisiaj.
Ja dzisiaj 11 dpo, jutro siknę, ale czuję się totalnie zwyczajnie. Nic a nic w czym się bym mogła doszukać 😅 chyba łapie mnie dołek.
Ja w cyklu gdzie zaszłam.
Nic mnie nie bolało.
Zero
Nawet cycki czy brzuch .
Najwięcej objawów mamy w ciąży nie będąc w ciąży.
A w ciąży nic zero

reklama
Powtórzy. Zresztą się rozkręca. Ja przed ciążą miałam tak, że potrafiłam plamić cały cykl. Między okresem a okresem cały czas potrzebowałam wkładek. Wszystko mi zbadali. Nic nie wyszło. Po porodzie minęło. Lecz za każdym razem kiedy ingeruje w cykl jakimkolwiek lekiem, znowu wraca. W tym cyklu wzięłam lamettę i co ... I już plamienia..czyli owulacji nie było napewno (co potwierdzę progesteronem). Ciąży nie ma i nie będzie. Nie mam sił znowu z tym wszystkim walczyć i zaczynać na nowo 😭😭😭

Przytulam 🫂 a rozmawiałaś że swoim lekarzem o tej zależności leków i plamień? Może warto poruszyć ten temat?
Co do braku owulacji poczekaj aż zbadasz progesteron 🥹

Do góry