reklama
Hej dziewczyny dziękuję za wsparcie ale zaczęłam plamić na brązowo i przeszło po godzinie ale potem znów śluz brązowy i tak spanikowałam że zadzwoniłam do mojej gin i kazała przyjechać na USG i zbadała mnie i stwierdziła że jest brązowy śluz elw szyjce i zrobiła USG i robiąc powiedziała: uff jest serduszko, aż się przestraszyłam bo sama się bała i mam krwiaka i dostałam dodatkowo doustnie na podtrzymanie i albo chce do szpitala na dwa dni albo odpoczywam w domu i wybrałam dom

Trzymaj się, pamiętaj żeby zrzucić z siebie aktualnie wszelkie presje i skupić się wyłącznie na regeneracji. Będzie dobrzeHej dziewczyny dziękuję za wsparcie ale zaczęłam plamić na brązowo i przeszło po godzinie ale potem znów śluz brązowy i tak spanikowałam że zadzwoniłam do mojej gin i kazała przyjechać na USG i zbadała mnie i stwierdziła że jest brązowy śluz elw szyjce i zrobiła USG i robiąc powiedziała: uff jest serduszko, aż się przestraszyłam bo sama się bała i mam krwiaka i dostałam dodatkowo doustnie na podtrzymanie i albo chce do szpitala na dwa dni albo odpoczywam w domu i wybrałam dom![]()

Passtelova
Fanka BB :)
Trzymaj się. Ja krwawiłam żywą krwią. Przez 3 tygodnie na zmianę z brązowym plamieniem. Lekarz też mi powiedział, że albo się kładę w domu, albo w szpitalu. Dziś jest pierwszy dzień, kiedy mam „czysto”.Hej dziewczyny dziękuję za wsparcie ale zaczęłam plamić na brązowo i przeszło po godzinie ale potem znów śluz brązowy i tak spanikowałam że zadzwoniłam do mojej gin i kazała przyjechać na USG i zbadała mnie i stwierdziła że jest brązowy śluz elw szyjce i zrobiła USG i robiąc powiedziała: uff jest serduszko, aż się przestraszyłam bo sama się bała i mam krwiaka i dostałam dodatkowo doustnie na podtrzymanie i albo chce do szpitala na dwa dni albo odpoczywam w domu i wybrałam dom![]()
O jejku to też nie zazdroszczę bo wiem co przechodziłas, tak miałam w poprzedniej ciąży a w tej póki co wczoraj co miałam przed wizytą u lekarza i się skończyło ale nie wiem czy to dobrze czy cisza przed burząTrzymaj się. Ja krwawiłam żywą krwią. Przez 3 tygodnie na zmianę z brązowym plamieniem. Lekarz też mi powiedział, że albo się kładę w domu, albo w szpitalu. Dziś jest pierwszy dzień, kiedy mam „czysto”.

Passtelova
Fanka BB :)
Masz jakiś progesteron? W pierwszej ciąży też mi się to zdarzyło, ale wystarczyło dwa dni i było ok. Teraz jak i wtedy nie znaleziono żadnych krwiaków, więc nie wiadomo jakie było źródło, ale lekarze mówili, że nie mogą zagwarantować, że czegoś nie ma blisko zarodka.O jejku to też nie zazdroszczę bo wiem co przechodziłas, tak miałam w poprzedniej ciąży a w tej póki co wczoraj co miałam przed wizytą u lekarza i się skończyło ale nie wiem czy to dobrze czy cisza przed burząstarałam się dziś więcej odpoczywać i dziś był większy luz na pewno niż zawsze
Dobrze że pojechałaś od razu do lekarza. Lez i odpoczywaj!Hej dziewczyny dziękuję za wsparcie ale zaczęłam plamić na brązowo i przeszło po godzinie ale potem znów śluz brązowy i tak spanikowałam że zadzwoniłam do mojej gin i kazała przyjechać na USG i zbadała mnie i stwierdziła że jest brązowy śluz elw szyjce i zrobiła USG i robiąc powiedziała: uff jest serduszko, aż się przestraszyłam bo sama się bała i mam krwiaka i dostałam dodatkowo doustnie na podtrzymanie i albo chce do szpitala na dwa dni albo odpoczywam w domu i wybrałam dom![]()
Karola0093
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny. Mną od dwóch dni targają skrajne emocje. Najpierw śmieje się z byle czego, potem płacze też bez powodu, potem jestem tak wkurzona żebym rozniosła wszystkich kto tylko stoi na drodze, po czym siedze sobie jak oaza spokoju... I to wszystko w ciagu jednego dnia. Po prostu popadam ze skrajności w skrajności. 
Tak jak pisałam wcześniej odstawilam tabletki na "wyższe ciśnienie" , tak mierze dziś sobie ciśnienie i mam 95/75
i dziś mega słabo mi było pół dnia. W pewnym momencie chyba bym chlapła gdybym nie usiadła i włączyła sobie wiatraka na twarz. I ostatnia emocja która mną ostatnio targa to taka że myślę bardzo pesymistycznie;-( nie potrafię sobie w obecnej chwili nawet wyobrazić choć na chwilę że wszystko będzie Dobrze. Mam przed oczami wizję z przed roku i to ona jest ciągle górą w mojej głowie... Jestem tu narazie chyba z najmłodszą ciążą .i ta niepewność czy usłyszę to serduszko mnie paraliżuje... Eeeh ale się dziś rozpisałam na noc. Musiałam się chyba komuś wygadać ;-(

Tak jak pisałam wcześniej odstawilam tabletki na "wyższe ciśnienie" , tak mierze dziś sobie ciśnienie i mam 95/75

reklama
Tak mam bo od lekarza z Poznania dostawałam dopochwowo i potem utrogestan dopochwowo i powiedziałam i tym mojej gin która mam w swoim mieście a teraz po tym plamieniu i krwiaku dostałam dodatkowo 3x1 duphaston doustnie, także jestem konkretnie obstawiona progesteronemMasz jakiś progesteron? W pierwszej ciąży też mi się to zdarzyło, ale wystarczyło dwa dni i było ok. Teraz jak i wtedy nie znaleziono żadnych krwiaków, więc nie wiadomo jakie było źródło, ale lekarze mówili, że nie mogą zagwarantować, że czegoś nie ma blisko zarodka.
Podziel się: