ShadowLuna
Zaangażowana w BB
10dpo pik miałam 18 więc pewnie 19 owu i nie wiem czy mam ufać tym testom…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie nigdy pink nie pokazał kreski bez ciąży10dpo pik miałam 18 więc pewnie 19 owu i nie wiem czy mam ufać tym testom…
No to jak za wcześnie! Test jak najbardziej już może wyjść10dpo pik miałam 18 więc pewnie 19 owu i nie wiem czy mam ufać tym testom…
O tyle dobrze w tym wszystkim że szybko ten okres przyszedł. Trzymaj się, odpoczywaj jeśli potrzebujesz i wracaj do nas jak najszybciejHej dziewczyny!
Można mi wpisać okres. Punktualnie o czasie.
Także gdybym testu nie zrobiła to bym nawet nie wiedziała, że się coś zadziało.. test był blady a na drugi dzień już bledszy, więc podejrzewam, że ta beta 5 to był max i spadło.
Chciałabym na razie się z wami pożegnać. Może wrócę, może nie, na ten moment nie wiem..
Potrzebuje odpocząć od wszystkiego.. wyjechać, nie myśleć.. akurat mąż ma urlop więc wykorzystamy okazję.
Dziękuję za słowa wsparcia wszystkim!
Kiedy będzie dobrze, ale widocznie to nie ten czas
Trzymajcie się! Życzę wam tego o czym wszystkie marzymy![]()
Ja tam coś widzęNastawienie na sikanie hmm… jak ja już sikałam właśnie
Mam zwidy? Bo głupieje i czy którąkolwiek pink super czuły płytkowy oszukał?
Zobacz załącznik 1722350