Poproszę o wpisanie na 03.10Zapisać Cię na ławeczkę czy już na konkretny dzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poproszę o wpisanie na 03.10Zapisać Cię na ławeczkę czy już na konkretny dzień?
Witaj i obyś za długo tu nie posiedzialaCześć dziewczyny
Przyszłam się przywitać
Mam nadzieję że będę mogła do Was dołączyć
Coś o mnie
Postanowiłam poszukać czegoś o staraniach które towarzyszą mi już prawie dwa lata
W zeszłym roku przeszłam ciążę pozamaciczna od tego czasu żadna próba nie skończyła się sukcesem
Zrobiłam wiele badań niby wszystko ok
Ale dalej się nie udawało
Wysłałam męża na badania nasienia no i wyszły kiepsko
Bardzo słaba ruchliwość i morfologia
Brał dużo suplementów ale poprawy brak
Obecnie jestem w 27dc
Cykle 30dniowe
Test oczywiście robiłam
Biel razi po oczach
Obecnie
Zrobię test jeszcze za parę dni ale nie nastawiam sie juzNie poddawaj się, do czasu jak nie masz @ nadal jesteś w grze ! Ja też nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test ale biel vizira![]()
Mnie bolały jakoś w połowie cyklu przez kilka dni i do teraz ciszaOmg dziewczyny miały być plotki na wrześniowych a tu mam 10 stron do nadrobieniapowiedzcie mi, bolą was piersi przed miesiączką? Kiedy się to zaczyna?
Ja jutro będę testować, kolega w biurze zrobił kawę i tak mi zaśmierdziała na dodatek zawroty głowy mam od rana...Zrobię test jeszcze za parę dni ale nie nastawiam sie juzoby u Ciebie na następnych było inaczej
![]()
Mój bierze Profertil, z zalecenia ginekologa ale to dopiero pierwszy miesiąc więc nie wiem co są warte te suple, drogie są jak fiks to na pewnoA macie do polecenia jakieś witaminki dla mężczyzn? Mój teraz bierze Nucleox Primo czy jakoś tak
W poprzedniej ciąży tez mnie drażnił zapach kawy i zapach smażonego mięsaJa jutro będę testować, kolega w biurze zrobił kawę i tak mi zaśmierdziała na dodatek zawroty głowy mam od rana...
A mi kawa smakowała jak zawsze, a gdzieś wyczytałam, że jakieś najnowsze badania sugerują, żeby jej w ciąży nie pić. Nie wyobrażam sobie 9 miesięcy bez kawy.W poprzedniej ciąży tez mnie drażnił zapach kawy i zapach smażonego mięsalato przyszło. Sezon na grila a ja ciągle odruch wymiotny
Więc kto wie moze jednak jeszcze za wcześnie test zrobiłaś![]()