reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
@Hej lilka, obyś dołączyła na krótko. ✊🏻

Dziewczyny wiecie może czy mogę brać resweratrol razem z d3, b12, kwasem foliowym i kwasami omega? Normalnie resweratrol od tego oddzielam, ale teraz od 3 do 5 dc dochodzi mi miovelia nac i nie wiem jak to pogodzić. Dnia nie starczy, żeby brać wszystko osobno. Biorę jeszcze rano euthyrox. 😵‍💫

Cześć dziewczyny
Przyszłam się przywitać
Mam nadzieję że będę mogła do Was dołączyć
Coś o mnie
Postanowiłam poszukać czegoś o staraniach które towarzyszą mi już prawie dwa lata
W zeszłym roku przeszłam ciążę pozamaciczna od tego czasu żadna próba nie skończyła się sukcesem
Zrobiłam wiele badań niby wszystko ok
Ale dalej się nie udawało
Wysłałam męża na badania nasienia no i wyszły kiepsko
Bardzo słaba ruchliwość i morfologia
Brał dużo suplementów ale poprawy brak

Obecnie jestem w 27dc
Cykle 30dniowe
Test oczywiście robiłam
Biel razi po oczach

Obecnie
Witaj i obyś za długo tu nie posiedziala 🥹 staracie się o pierwsze dziecko tak?czy już macie?a jakie mąż pije witaminy?pali papierosy?

Ja jutro będę testować, kolega w biurze zrobił kawę i tak mi zaśmierdziała na dodatek zawroty głowy mam od rana...
W poprzedniej ciąży tez mnie drażnił zapach kawy i zapach smażonego mięsa 😁🙈 lato przyszło. Sezon na grila a ja ciągle odruch wymiotny 🤣

Więc kto wie moze jednak jeszcze za wcześnie test zrobiłaś:)

reklama
W poprzedniej ciąży tez mnie drażnił zapach kawy i zapach smażonego mięsa 😁🙈 lato przyszło. Sezon na grila a ja ciągle odruch wymiotny 🤣

Więc kto wie moze jednak jeszcze za wcześnie test zrobiłaś:)
A mi kawa smakowała jak zawsze, a gdzieś wyczytałam, że jakieś najnowsze badania sugerują, żeby jej w ciąży nie pić. Nie wyobrażam sobie 9 miesięcy bez kawy. 🫣

Do góry