zuberek1
Zaangażowana w BB
Piękny progesteronMam wyniki badań krwichyba jest dobrze co? Zobacz załącznik 1722714

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny progesteronMam wyniki badań krwichyba jest dobrze co? Zobacz załącznik 1722714
Też tak sądzę.patrzac na te niektóre np "zimne dłonie"to ja całe życie byłabym w ciążyMyślę, że takie analizowanie jest zgubne, bo te objawy są praktycznie identyczne. Mogą znaczyć wszystko i nic. Osobiście nie wpędzałabym się w kolejną frustrację.
Bardzo się bałam tych wyników, ale już mi lepiejPiękny progesteronTSH też bardzo ładne
Miałam wziąć 7 dni ale wtedy by okres wypadł na weekend. Albo przed. Więc napisałam o tym do lekarza i ewentualnie wydluze do 10 dni.a ile dni masz go brać?
Trzymam kciukiBardzo się bałam tych wyników, ale już mi lepiejza 3 dni pierwszy sikacz...
No właśnie miałam pisać że może zacznij później brać.super że znalazłaś jakieś rozwiązanie !Miałam wziąć 7 dni ale wtedy by okres wypadł na weekend. Albo przed. Więc napisałam o tym do lekarza i ewentualnie wydluze do 10 dni.
Nooo chciałam skrócić ten cykl ale jak widać się nie daNo właśnie miałam pisać że może zacznij później brać.super że znalazłaś jakieś rozwiązanie !![]()
Czasem nie ma drogi na skróty,wierzę że tym razem wszystko pójdzie po Twojej myśliNooo chciałam skrócić ten cykl ale jak widać się nie daale może jak wezmę dłużej dupka to te torbiele czynnościowe się wchloną i wezmę lamettę i otrivel w następnym miesiącu. A jak nie to chyba się załamie na maxa
teraz tylko.zadanie wyrwać zęba do tego czasu. Ale wydzwaniam co chwilę do mojego dentysty i nie ma nic wolnego
![]()
Dawaj sikaj dziś wieczoremRano sikalam, widziałam cieńale test z Action trochę przekłamał chyba
Może jutro albo w piątek sikne
Wyglądają superMam wyniki badań krwichyba jest dobrze co? Zobacz załącznik 1722714