Zestresowana13
Zaangażowana w BB
U mnie takMa któraś może zdjęcie jak wybarwia się pik na owulaku z domowego laboratorium?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie takMa któraś może zdjęcie jak wybarwia się pik na owulaku z domowego laboratorium?
U mnie tak, drugi miesiąc nie wyłapałam pikaMa któraś może zdjęcie jak wybarwia się pik na owulaku z domowego laboratorium?
Czemu pytasz? Masz kłopot z wylapaniem piku?@Zestresowana13 @kin28 dzięki dziewczyny!
To samo pomyślałam! Hahaha ..Sorry, że wjeżdżam z buta, niezapisana.
Jak kończył się wrzesień to @kami1094 założyła październik, mówiłam, że ma skubana szczęście do prowadzenia wątku ? Mówiłam![]()
Tyle powiem, u mnie o 7:30 przykładowo test prawia biały, a półtorej godziny później pozytyw. Oczywiście mocz stężony i tak dalej, bo - co jak co - amatorką nie jestem.U mnie tak, drugi miesiąc nie wyłapałam pikaAlbo u mnie to szczyt możliwości albo je omijam.
Edit: no ale w tamtym miesiącu owu się zgadzała z najciemniejszym paskiem, skok temperatury był, śluz był, więc nie wiem.
Matko, to ile razy dziennie testujesz?Tyle powiem, u mnie o 7:30 przykładowo test prawia biały, a półtorej godziny później pozytyw. Oczywiście mocz stężony i tak dalej, bo - co jak co - amatorką nie jestem.Także ja testując dwa razy dziennie to bym nic nie wiedziała.
![]()
Nie chcesz wiedzieć.Matko, to ile razy dziennie testujesz?