reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Załączniki

• Messenger_creation_280F16C8-2D84-4D52-88DB-440D270BC9F4.jpeg
    Messenger_creation_280F16C8-2D84-4D52-88DB-440D270BC9F4.jpeg
    185,8 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Ma któraś może zdjęcie jak wybarwia się pik na owulaku z domowego laboratorium?
U mnie tak, drugi miesiąc nie wyłapałam pika 🙄 Albo u mnie to szczyt możliwości albo je omijam.

Edit: no ale w tamtym miesiącu owu się zgadzała z najciemniejszym paskiem, skok temperatury był, śluz był, więc nie wiem.

Załączniki

• 20250918_085032.jpg
    20250918_085032.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 44
A wróciliśmy z USG, nic tam poważnego nie ma( z jednej strony dobrze, ale z drugiej chciałabym mieć diagnozę jak guz powrózka nasiennego, poszedł by na zabieg i po temacie) jutro znów konsultacja online z endokrynologiem, coś tam jeszcze będą badać, ja już się gubię, teczka się robi z tej dokumentacji;/

U mnie tak, drugi miesiąc nie wyłapałam pika 🙄 Albo u mnie to szczyt możliwości albo je omijam.

Edit: no ale w tamtym miesiącu owu się zgadzała z najciemniejszym paskiem, skok temperatury był, śluz był, więc nie wiem.
Tyle powiem, u mnie o 7:30 przykładowo test prawia biały, a półtorej godziny później pozytyw. Oczywiście mocz stężony i tak dalej, bo - co jak co - amatorką nie jestem. 😁 Także ja testując dwa razy dziennie to bym nic nie wiedziała. 😀

reklama
Do góry