reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Rozkminiam, że pod koniec z synem miałam stan przedrzucawkowy (umiarkowany) ale jednak ciśnienie miałam 180 i brali mnie szybko na CC więc czy jestem narażona na kolejny?
Któraś z was miała, albo wie co może być przyczyną i można temu zapobiegać? Oczywiście mój cudowny stary ginekolog nic mi nigdy nie wytłumaczył, jak się cieszę że zmieniłam
Ja miałam ze względu na fakt nieleczonej cholestazy która miała być tylko niewygodnymi siedzeniami, i plamkami a spowodowała stłuszczenie wątroby, a w efekcie doszło do stanu przedrzucawkowego. Co mój gin też olał i stwierdził, że to nie ma nic do niczego... W szpitalu mieli inne zdanie.

Hej dziewczyny 🤗 ja czytam Was i nic nie pisze, bo nie chce zarażać negatywnym nastawieniem, staram się jakoś radzić z tym, ale średnio mi to wychodzi... Jestem w 21 dc i ciężko mi czekać na testowanie, ale ciągle mam myśli że się nie udało i jestem zła ehh... Gratuluje pięknych kreseczek i trzymam za nas kciuki 💖

reklama
Nie zarazisz negatywnym nastawieniem, tutaj za duzo laczkow lata w powietrzu, one dosiegna kazdego kto zle mysli :D a tak serio, ja doceniam to, ze jest miejsce, w ktorym mozna sie wygadac, wyrzucic z siebie bo czasem po prostu nie ma komu i zrobi sie lzej na watrobie, humor od razu sie polepsza!

Do góry