reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Ja tak samo nie odpalam się za byle co 😂😂
Też nie chciałabym popaść w jakaś shize i starać się tylko na siłę jednak żeby została ta przyjemność z bliskości :)
Pewnie ze tak, chociaz wiadomo jak sie człowiek pokłóci to ciezko o tę przyjemność 😂 wtedy unikamy sie jak ognia. Stałam sie oazą spokoju 😂

reklama
Pewnie ze tak, chociaz wiadomo jak sie człowiek pokłóci to ciezko o tę przyjemność 😂 wtedy unikamy sie jak ognia. Stałam sie oazą spokoju 😂
Może nam to dodatkowo wyjdzie na zdrowie 😀
Ja się trochę staram lepiej odżywiać, więcej ruchu mniej nerwow nawet pracę przestałam tak przeżywać stwierdziłam że nie warto niby człowiek to wie ale teraz jest motywacja żeby ten stres zredukować 😀

Mój partner tez mial pracę wyjazdową i czasami i przez moją pracę i jego mogliśmy sie nie widzieć miesiąc. Na szczęście zmienił pracę zeby byc bliżej mnie i zeby te starania mialy jakiś sens. 🫣 bo widzenie sie raz w miesiącu na dwa czy trzy dni i to tuż przed @ mocno wszystko komplikowało 🥲

Może nam to dodatkowo wyjdzie na zdrowie 😀
Ja się trochę staram lepiej odżywiać, więcej ruchu mniej nerwow nawet pracę przestałam tak przeżywać stwierdziłam że nie warto niby człowiek to wie ale teraz jest motywacja żeby ten stres zredukować 😀
O to ja podobnie, nawet uważam ze energię która przeznaczałam na niepotrzebne rzeczy zaczelam ładować w te ktore mają sens. Dawno nie mialam tak czysto w mieszkaniu i dawno tyle nie gotowałam. 😂

Czesc dziewczyny ;) dziś byłam na becie wynik to 244. Ostatnia miesiączka 2 września natomiast owulacja 13 lub 14 września. Czy wynik nie jest za niski?Jak liczyć tygodnie ciąży od miesiączki czy od owulacji?

Mój partner tez mial pracę wyjazdową i czasami i przez moją pracę i jego mogliśmy sie nie widzieć miesiąc. Na szczęście zmienił pracę zeby byc bliżej mnie i zeby te starania mialy jakiś sens. 🫣 bo widzenie sie raz w miesiącu na dwa czy trzy dni i to tuż przed @ mocno wszystko komplikowało 🥲
Przez parę miesięcy tak właśnie z P. funkcjonowaliśmy 🙈 on za granicą, ja w PL…głowa szalała…na szczęście teraz już mam go znaaacznie bliżej.

Czesc dziewczyny ;) dziś byłam na becie wynik to 244. Ostatnia miesiączka 2 września natomiast owulacja 13 lub 14 września. Czy wynik nie jest za niski?Jak liczyć tygodnie ciąży od miesiączki czy od owulacji?
Od ostatniej miesiączki.potem już lekarz koryguje z wiekiem USG jeśli owulacja nie była typowo w 14dc :)
Ważny jest przyrost bety po 48h niż sam pojedynczy wynik

reklama
Do góry