reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

A badaliście nasienie?

W ogóle jest tutaj ktoś z kiepską morfologią nasienia? Spać mi to nie daje
Tak, jest nierozowo.. a nawet szaro. Mało, słabe i leniwe. Hehe... Dalej się diagnozujemy. Jutro endokrynolog, w czwartek znów badanie nasienia, powtórka morfologii ale tylko podstawa, bo tak kazał lekarz, w grudniu rozszerzone nasienia.

reklama
Tak, jest nierozowo.. a nawet szaro. Mało, słabe i leniwe. Hehe... Dalej się diagnozujemy. Jutro endokrynolog, w czwartek znów badanie nasienia, powtórka morfologii ale tylko podstawa, bo tak kazał lekarz, w grudniu rozszerzone nasienia.
Dawaj znac jak tam. My juz po endokrynologu, andrologu & urologu. Niestety wniosek jest taki ze organizm próbuje produkować prawidłowo ale cos nie idzie. Musimy zrobić usg jąder i zobaczyć co z tego wyjdzie czy są żylaki. :(

Eh ja już wkurzona jestem na ten okres. 31dc dzisiaj. Nawet nie plamię, a w czwartek wyjeżdżamy na wesele myślałam że już dni płodne będą a tu dupa, początek cyklu. Wszystko się przesuwa 🙄 Jakby nie to że w sobotę test robiłam i biało to bym już się nakręcała a tak to tylko się człowiek irytuje.

Mam wyniki badań krwi... Czy to już się kwalifikuje do ❤️ czy dopiero po przyroście? 🥹 Szczerze mówiąc nie wiem czy to dobry wynik na 12 dpo

Załączniki

• Screenshot_20251006_164929_com.google.android.apps.docs-01.jpeg
    Screenshot_20251006_164929_com.google.android.apps.docs-01.jpeg
    74,2 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry