reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Jakbym siebie czytała 😂. Zamówiłam dwa rozmiary za duże legginsy z sinsaya bo mieli rozmiarówkę kopnięta i zostawiłam tę jedną parę bo przecież może się przydać.
Przybij piątkę bo ja tak zrobiłam ze spodniami z Hm 😂😂 jeszcze taki wyższy stan mają i luźne jakieś i myślę dobra zaraz mogą pasować hahah

reklama
Przybij piątkę bo ja tak zrobiłam ze spodniami z Hm 😂😂 jeszcze taki wyższy stan mają i luźne jakieś i myślę dobra zaraz mogą pasować hahah
Ja myslalam ze tak to tylko z za malymi jest u mnie ze 3 worki „przeciez kiedys schudne” 😂 ale pogodzilam sie z tym, ze moze nie pojsc za szybko i wynioslam na strych zamiast zagracac szafe :D

z moich doświadczeń te facelle się najmocniej też wybarwiają :) jak mam na nich pik to nie ma wątpliwości, bo kreska jest na pierwszy rzut oka ciemniejsza od kontrolnej. na innych też pamiętam miałam maksymalnie taką samą jak kontrolna i się zastanawiałam wiecznie czy to już czy nie już.
A to ja się zastanawiałam czy te facelle są ok skoro właśnie ta kontrolna mocniejsza była od testowej 😀

Ja myslalam ze tak to tylko z za malymi jest u mnie ze 3 worki „przeciez kiedys schudne” 😂 ale pogodzilam sie z tym, ze moze nie pojsc za szybko i wynioslam na strych zamiast zagracac szafe :D
Dosłownie to cała ja. 3 worki pt „schudnę po ciazy” i kilka przypadkowo za dużych ciuchów pt „przyda się w ciąży” 🤡

z moich doświadczeń te facelle się najmocniej też wybarwiają :) jak mam na nich pik to nie ma wątpliwości, bo kreska jest na pierwszy rzut oka ciemniejsza od kontrolnej. na innych też pamiętam miałam maksymalnie taką samą jak kontrolna i się zastanawiałam wiecznie czy to już czy nie już.
Dzięki! No właśnie te facelle chyba faktycznie są najfajniejsze. Te pozostałe co używałam to jakieś no name, niektóre za grosze kupowane. Jak kiedyś będę używać to wezmę facelle.

Ja kiedyś spakowałam worek ubrań do oddania i wrzuciłam do pojemnika w łóżku i zapomniałam.
Jak go odnalazłam stwierdziłam że tak dawno ich nie nosiłam i są fajne że wyjęłam z powrotem do szafy 😂

Niemożliwe żebym faze lutealną miała już 18 dni, owulacja musiała być później. W 11 dc test owulacyjny wybarwił się najmocniej, przyjęłam owu w 13 dniu. Ale najwyraźniej..
Działaliśmy tak czy siak, no ale to nawet jakby było coś na rzeczy to robiłam test w sobotę to był 29 dc to już by test wyszedł 🙃
Ja robiłam w 28 dc i był negatyw a dziś beta 244. Wychodzi na to że bardzo późno była implantacja albo ginekolog pomylił się na USG z owulka :D

reklama
Do góry