cherry_blossom
Aktywna w BB
No może o to mi chodziloPowera to nie doda, ale przynajmniej nie sprawi, że zginą.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No może o to mi chodziloPowera to nie doda, ale przynajmniej nie sprawi, że zginą.![]()
Daj znać czy środowisko się poprawiło i czy wartoNo może o to mi chodzilomiejmy nadzieję, że środowisko będzie lepsze
28 dam znaćDaj znać czy środowisko się poprawiło i czy warto![]()
Mamy w weekend zacząć to oglądaćJa dalej bez okresu, mąż kupił piwko zero, robię zapiekanki zaraz i zaczęliśmy oglądać ten nowy serial Potwór historia Ediego jakiegośtam![]()
Jutro mam 33 dc. Przez ostatni rok to był mój max dzień miesiączkiNo cierpliwość to zdecydowanie cecha którą muszę w sobie ćwiczyć bo masakra
![]()
Uwielbiam współczesna rodzine. Muszę kiedyś obejrzeć drugi raz. Teraz oglądam to dlaczego kobiety zabijają, potem może rodzina soprano drugi raz.Mamy w weekend zacząć to oglądaćja teraz kończę oglądać Współczesną rodzinę (chyba 3 raz wszystkie sezony) i wracam do oglądania Przyjaciół
![]()
Dzisiaj mam 10 dc i zaczynam współpracę z mężem nad projektem dzidziuśnawet kupiłam ten żel fertisil czy jakoś tak XD
![]()
Dolaczam do Was z 10dcIdziemy łeb w łeb, u mnie 11dc. W piątek idę na monitoring owu. Ty będziesz jakoś sprawdzała?
I co daje ten żel?![]()
Ale bylo cos przed? No wyglada na takie niedlugo przed pikiem, moze sie udalo zdazyc, trzymam kciuki!Myślę, że się dogadamyja miałam mieć owulację w okolicach piątku (cykle ok 30 dni), wczoraj zrobiłam pierwszy raz test owulacyjny żeby zobaczyć czym to się je zanim się coś rozkręci i coś mi się to nie spodobało, a dziś od rana miałam ból typowo owulacyjny więc myślę, że już po ptokach
teraz test jest już bledszy, smutno mi trochę, mąż oczywiście po tych wszystkich naukach, które wydawało mu się że rozumie już to chyba jednak przestał rozumieć
Podajcie no mi laczka bo gdzies mi sie zapodzial! Na jaka @ czekasz?! Nie przyjdzie! O!Ja dalej bez okresu, mąż kupił piwko zero, robię zapiekanki zaraz i zaczęliśmy oglądać ten nowy serial Potwór historia Ediego jakiegośtam
Jutro mam 33 dc. Przez ostatni rok to był mój max dzień miesiączkiNo cierpliwość to zdecydowanie cecha którą muszę w sobie ćwiczyć bo masakra
![]()
Mój wychodzi z pokoju jak to włączam.Uwielbiam współczesna rodzine. Muszę kiedyś obejrzeć drugi raz. Teraz oglądam to dlaczego kobiety zabijają, potem może rodzina soprano drugi raz.
Mój mąż swoją drogą się wkręcił w śluby już który sezon ze mną ogląda. Zrozumiał na czym polega program to już sukces.
Sobota, 14dc tak mialam zawsze i w zeszlym miesiacu tez wszystko na to wskazywalo, wiec licze, ze sie powtorzy… najbardziej sie obawiam, ze przyjdzie jednak 15, a planuje dzialac 13..@cherry_blossom @Kaalaa a na kiedy przewidujecie owulkę?