reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Zostawiam. ❤️ Chciałabym żeby dla mnie samej starczyło. 😀
To normalne uczucia, też tak czuję i nie ma w tym nic złego. 🤗
Przy założeniu owu w 14dc celuj 11-13dc - największe szanse. Trzymam kciuki! 🥹
Dzisiaj mam 10 dc i zaczynam współpracę z mężem nad projektem dzidziuś 😜 nawet kupiłam ten żel fertisil czy jakoś tak XD🤤

reklama
Jesli chodzi o grafik, to my dwie doslownie mocno sie nie dogadamy patrzac na 1 strone 😂
Myślę, że się dogadamy 🙈 ja miałam mieć owulację w okolicach piątku (cykle ok 30 dni), wczoraj zrobiłam pierwszy raz test owulacyjny żeby zobaczyć czym to się je zanim się coś rozkręci i coś mi się to nie spodobało, a dziś od rana miałam ból typowo owulacyjny więc myślę, że już po ptokach 😔teraz test jest już bledszy, smutno mi trochę, mąż oczywiście po tych wszystkich naukach, które wydawało mu się że rozumie już to chyba jednak przestał rozumieć

Załączniki

• 20251006_223251.jpg
    20251006_223251.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 32
Idziemy łeb w łeb, u mnie 11dc. W piątek idę na monitoring owu. Ty będziesz jakoś sprawdzała?
I co daje ten żel? 😃
Robię testy owulacyjne - tylko u mnie średnio wychodzą bo ja ze względu na nerkę muszę dużo pic przez cały dzień 🫠 więc nooo..
Ale 13.10 idę do ginekologa z PZU więc powiem,żeby zrobiła mi usg i zobaczymy czy coś było 🤫

ja też z Krakowa! pisz kto, bo jestem super ciekawa 😄 chociaż ja też cudownie trafiłam bo na dr Gładysza, on na Montelupich pracuje i ma prywatny gabinet. pierwsza zatrzymana usuwał mi w gabinecie, a druga powiedział że no way, jak będzie tak ciężko to robi mi narkozę więc wziął mnie na Montelupich 🤣 ale poszło dużo lepiej! nikt inny się nie chciał podjąć, a przeszłam kilku chirurgów bo miałam skomplikowaną sytuację z nerwem przechodzącym przez korzenie.

oczywiście, obędzie się bez! 😄❤️
tak wspomniałam, bo miałam wyjątkowo pokopaną sytuację. ale wszystko do przejścia. my nie damy rady? 💪🏻
Jacek Drążek!! nawet hobbystycznie bym do niego szła wyrywać tak przyjemnie było hahah

Myślę, że się dogadamy 🙈 ja miałam mieć owulację w okolicach piątku (cykle ok 30 dni), wczoraj zrobiłam pierwszy raz test owulacyjny żeby zobaczyć czym to się je zanim się coś rozkręci i coś mi się to nie spodobało, a dziś od rana miałam ból typowo owulacyjny więc myślę, że już po ptokach 😔teraz test jest już bledszy, smutno mi trochę, mąż oczywiście po tych wszystkich naukach, które wydawało mu się że rozumie już to chyba jednak przestał rozumieć
a coś działaliście?

reklama
a coś działaliście?
Sobota i niedziela hobbistycznie, bo to przecież jeszcze nie czas. Wczoraj dla zasady przerwa, dziś po pracy wpadłam do domu już lekko zirytowana i kazałam mężowi pakować szybko chłopakom wyprawki i puszczać ich do boju 🤣🤣 czy w dzień owulacji zakładając, że ona już była to to ma jeszcze sens ? 🤪 kupiła se baba seksowną piżamke i tak się to skończyło 🙈

Do góry