reklama
kami1094
Fanka BB :)
No to trafiłaś w kluczowy dzień przecież, proszę mi tu nie płakać, bo kolczyki ściągnę.Jak sie w tym miesiącu nie uda, a moze tak byc, bo przytulanki byly tylko wczoraj rano a dzisiaj niby owulacja, to poproszę Was o namiary na testy z easyhome.![]()

poziomkowa00
Może dlatego myśli że nieważne jaki dzień cyklu bo u którejś zawsze trafiChyba wszystkie mamy tego samegodobrze, ze nam plodne dziela sie w miesiacu, bo by biedny nie podolal
a nie czekaj! Moze byc ich dwoch, bo moj nie Piotr
![]()

kami1094
Wspaniałe wieści.Ja dzisiaj po wizycie i owuluję! W 28 dcdzisiaj na USG dwa pęcherzyki, które były albo świeżo po pęknięciu albo właśnie pękały, podejrzewam że to moja pierwsza owulacja po roku starań
@kami1094 proszę, przepisz mnie na testowanie na 17.10![]()

aiszka
Zaangażowana w BB
mój jak dziś wróciłam z monitoringu to też pytał czy jestem w ciąży czy nieMój już przestał ale na początku potrafił spytać 2 dni po seksie kiedy test można zrobićnie zapomnę jak po monitoringu zdjęcie USG pęcherzyka leżało na stole w kuchni a on się mnie pyta "to już ciążowe ?"to mu mówię chłopie..to dopiero owulacja będzie
jak mu tłumaczyłam cały proces owulacji i co się potem dzieje to patrzał jakbym o locie w kosmos opowiadała
![]()

Jane Doe
Zaangażowana w BB
W ogóle haha. To ja tak bardzo trzymałam go na początku daleko od tematu że do gabinetu lekarza wchodziłam sama bo tak jestem przyzwyczajona. W a w klinice za 2 czy 3 wizyta babka na recepcji się na mnie patrzy jak na kosmitę bo usłyszała że ja wchodzę sama. I nas zrypala że jak to, to trzeba we dwójkę się angażować, mąż żeby wiedział co się dzieje i żeby go lekarz znał, żeby mógł coś odbierać i donosić, żebyście zgody sobie podpisywali jak trzeba. Trochę to zmieniło dynamikę bo od tamtego momentu chodzi ze mną wszędzie i lekarz też mówi do niego, on tego słucha i już rozumie jakie to są schody.Mój już przestał ale na początku potrafił spytać 2 dni po seksie kiedy test można zrobićnie zapomnę jak po monitoringu zdjęcie USG pęcherzyka leżało na stole w kuchni a on się mnie pyta "to już ciążowe ?"to mu mówię chłopie..to dopiero owulacja będzie
jak mu tłumaczyłam cały proces owulacji i co się potem dzieje to patrzał jakbym o locie w kosmos opowiadała
![]()
Kaalaa
Dokladnie! Zony mu sie po prostu myla, nie pamieta u ktorej to juz, a u ktorej jeszcze trocheMoże dlatego myśli że nieważne jaki dzień cyklu bo u którejś zawsze trafi![]()

ratatuj
Zaangażowana w BB
Ja mysle ze żaden wstyd. Każdy przechodzi to inaczej. Liczy sie jakośćU mnie to samo - siostra 5 i troche wstyd, ze mi tak ciężko szło![]()

reklama
poziomkowa00
Mój był ze mną raz u jednego ginekologa i jak mu powiedział że ma nie brudzić sobie rąk smarami,pracować w rękawiczkach jednorazowych i broń Boże nie przecierać rąk benzyną ekstrakcyjną bo to wpływa na płodność to po wyjściu stwierdził że jest pierdolnięty i już więcej tam nie poszedłW ogóle haha. To ja tak bardzo trzymałam go na początku daleko od tematu że do gabinetu lekarza wchodziłam sama bo tak jestem przyzwyczajona. W a w klinice za 2 czy 3 wizyta babka na recepcji się na mnie patrzy jak na kosmitę bo usłyszała że ja wchodzę sama. I nas zrypala że jak to, to trzeba we dwójkę się angażować, mąż żeby wiedział co się dzieje i żeby go lekarz znał, żeby mógł coś odbierać i donosić, żebyście zgody sobie podpisywali jak trzeba. Trochę to zmieniło dynamikę bo od tamtego momentu chodzi ze mną wszędzie i lekarz też mówi do niego, on tego słucha i już rozumie jakie to są schody.