reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

No dokładnie 😅 ja to na początku musiałam mu wszystko tłumaczyć jak dziecku w podstawówce 😅 to on do mnie "to jak ludzie wpadki zaliczają ?!" I na to pytanie już sama odpowiedzi nie znam bo moja głowa też tego nie ogarnia 🤣🤣
Ej my chyba mamy tego samego chłopa haha hit bo mój też się pytał XD lepiej pisz skąd jesteś i czy Twój nie ma na imię Piotr haha

reklama
To nasi chyba do jednej klasy chodzili i te kanapki jedli 🤣 bo on to ma wyobrażenie że bez znaczenia w którym dniu cyklu i pyk i jest ciąża 🤣
Moj jest przekonany, ze na bank beda 2 kreski, przepraszam… ze juz sa! Jak wspominalam dzisiaj, owu jeszcze nie bylo 😂 mam wrazenie, ze cykl kobiecy go przerasta, ale jak patrze jaka kiedys mial wiedze, zanim sie spotykalismy, to teraz po mojej edukacji i tak jest bardzo madry 😂

Swoją drogą, masz spora wiedzę. Ile czasu sie starasz?
Staram się od grudnia, więc wcale niedługo, ale od początku nie były to starania na luzie tylko na maksa, bo taki mam paskudny charakter. Albo czegoś nie ruszam, a jak wchodzę to na 200%. Starania skuteczne, ale mam niestety kilka strat za sobą. Mam dwójkę dzieci, mają ogony i cztery łapy. 😉

@kami1094 proszę zostaw trochę tych serduszek na koniec miesiąca 🥺🥺 jestem normalnie zazdrosna o ten początek miesiąca 🫣🫣🤣
Dziewczyny, które zaszły w tym cyklu- kiedy były seksy? Bo wy to macie jakąś dobrą taktykę w tym cyklu 😤
Zostawiam. ❤️ Chciałabym żeby dla mnie samej starczyło. 😀
To normalne uczucia, też tak czuję i nie ma w tym nic złego. 🤗
Przy założeniu owu w 14dc celuj 11-13dc - największe szanse. Trzymam kciuki! 🥹

Moj jest przekonany, ze na bank beda 2 kreski, przepraszam… ze juz sa! Jak wspominalam dzisiaj, owu jeszcze nie bylo 😂 mam wrazenie, ze cykl kobiecy go przerasta, ale jak patrze jaka kiedys mial wiedze, zanim sie spotykalismy, to teraz po mojej edukacji i tak jest bardzo madry 😂
Mój już przestał ale na początku potrafił spytać 2 dni po seksie kiedy test można zrobić 🤣 nie zapomnę jak po monitoringu zdjęcie USG pęcherzyka leżało na stole w kuchni a on się mnie pyta "to już ciążowe ?"to mu mówię chłopie..to dopiero owulacja będzie 😅 jak mu tłumaczyłam cały proces owulacji i co się potem dzieje to patrzał jakbym o locie w kosmos opowiadała 🤣

To tak jak u mnie,mama nas miała 4 same baby, siostry wiatropylne po kilkoro dzieci mają a ja? Dla mnie jakieś ochłapy zostały chyba albo wcale nic że ciężko w ciążę zajść jak pomyślę moja siostra i Hashimoto ma i inne choroby a w ciążę 4 razy zaszła bez żadnego problemu,a ja niby problemów jakiś nie mam nie wiadomo jakich a zajść nie mogę i gdzie tu kur*** sprawiedliwość? Nie ma jej
Zgadzam się, nie ma jej. 🥺

reklama
Mój już przestał ale na początku potrafił spytać 2 dni po seksie kiedy test można zrobić 🤣 nie zapomnę jak po monitoringu zdjęcie USG pęcherzyka leżało na stole w kuchni a on się mnie pyta "to już ciążowe ?"to mu mówię chłopie..to dopiero owulacja będzie 😅 jak mu tłumaczyłam cały proces owulacji i co się potem dzieje to patrzał jakbym o locie w kosmos opowiadała 🤣
Czy my mamy tego samego męża? 😂

Do góry