reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Cieszę sie ze trafiłam na to forum. Na początku bardzo obawiałam sie odezwać bo bije od Was ogrom doświadczenia. Ale jesteście ogromnym wsparciem i mam nadzieję ze ja rowniez bede mogla byc tym wsparciem kiedys ❤️
Jak palne cos glupiego, to po prostu przyjmuje, ze to zacmienie umyslu, a nie wrodzona glupota i od razu lepiej sie zyje! Ale czasem tak jest, ze czlowiek na prostej drodze sie wywali, a szczyty zdobywa, grunt to wlasnie wesprzec w tym wszsytkim kogos, dzieki temu bedzie mnostwo szczytow, dla kazdego :)
Hahaha, mnie właśnie zjadły. Niby inteligentny człowiek ale na wdz nie chodził 😂
Wdz to pikus, mam wrazenie, ze na przyrodzie, czy biologii nie uwazal! Wiecej! Z nikim nie rozmawial i wypuscili go z jaskinii zamknietej przez lata :D ale dobrze, bo przy tym nie dyskutuje ze mna, tylko slucha i potakuje 😂 nawet moje glupie pomysly :D

Dobry lekarz to podstawa. W swoim życiu przeszłam przez wielu, którzy zasługują na order "potrafię poszukac w google". Raz tylko lekarz zrobil na mnie wrazenie. Lekarz który w necie jest obsmarowywany jako cham i prostak 😅 ja odniosłam wrazenie ze mam do czynienia z kimś kto jest profesjonalista.
Takich lekarzy jest mnóstwo a zazwyczaj ci co są obsmarowani okazują się najlepszymi nie zawsze tak jest ale często się zdarza

Jak palne cos glupiego, to po prostu przyjmuje, ze to zacmienie umyslu, a nie wrodzona glupota i od razu lepiej sie zyje! Ale czasem tak jest, ze czlowiek na prostej drodze sie wywali, a szczyty zdobywa, grunt to wlasnie wesprzec w tym wszsytkim kogos, dzieki temu bedzie mnostwo szczytow, dla kazdego :)

Wdz to pikus, mam wrazenie, ze na przyrodzie, czy biologii nie uwazal! Wiecej! Z nikim nie rozmawial i wypuscili go z jaskinii zamknietej przez lata :D ale dobrze, bo przy tym nie dyskutuje ze mna, tylko slucha i potakuje 😂 nawet moje glupie pomysly :D
Kto jak nie my nimi pokierujemy?😂

Ja tutaj nawet jak sie nie wypowiadam to sledze Wasza drogę. Np co chwile sprawdzam co u niezapominajki. Szkoda ze niedługo ich grupa bedzie prywatna 😭

reklama
Takich lekarzy jest mnóstwo a zazwyczaj ci co są obsmarowani okazują się najlepszymi nie zawsze tak jest ale często się zdarza
To ja tak miałam z jednym lekarzem z którym się skonsultowałam dodatkowo, bo ja zawsze biorę dwie opinie, no to pomijając że potwierdził wszystko co mój lekarz prowadzący to bardzo mi się spodobał. Poleciła mi go koleżanka która z nim pracuje i się pytała czy fajnie bo „on taki służbista z kijem w d…” 😜 i że nie jest bardzo lubiany. Ale no bardzo fachowy chłop, zaproponowałby to samo leczenie, może trochę sztywny ale nie wpadam na kawkę, i zależy mi na wynikach, leczeniu i badaniach a nie na dobrym słowie. Także była zszokowana jak jej powiedziałam że super i że nawet raz zażartował.

Do góry