cherry_blossom
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah nic dodać, nic ująćNic nie mów, ja czasem jak na mojego spojrzę za jego głupie pytania to się pytam czy jest pewien że woli to mówić na głos zamiast sprawdzić z chatem gpt. Na przyrodzie czasem chyba jadł kanapki zamiast słuchać
Bedziemy testowac razemJa dzisiaj po wizycie i owuluję! W 28 dcdzisiaj na USG dwa pęcherzyki, które były albo świeżo po pęknięciu albo właśnie pękały, podejrzewam że to moja pierwsza owulacja po roku starań
@kami1094 proszę, przepisz mnie na testowanie na 17.10![]()
Jak palne cos glupiego, to po prostu przyjmuje, ze to zacmienie umyslu, a nie wrodzona glupota i od razu lepiej sie zyje! Ale czasem tak jest, ze czlowiek na prostej drodze sie wywali, a szczyty zdobywa, grunt to wlasnie wesprzec w tym wszsytkim kogos, dzieki temu bedzie mnostwo szczytow, dla kazdegoCieszę sie ze trafiłam na to forum. Na początku bardzo obawiałam sie odezwać bo bije od Was ogrom doświadczenia. Ale jesteście ogromnym wsparciem i mam nadzieję ze ja rowniez bede mogla byc tym wsparciem kiedys![]()
Wdz to pikus, mam wrazenie, ze na przyrodzie, czy biologii nie uwazal! Wiecej! Z nikim nie rozmawial i wypuscili go z jaskinii zamknietej przez lataHahaha, mnie właśnie zjadły. Niby inteligentny człowiek ale na wdz nie chodził![]()
Takich lekarzy jest mnóstwo a zazwyczaj ci co są obsmarowani okazują się najlepszymi nie zawsze tak jest ale często się zdarzaDobry lekarz to podstawa. W swoim życiu przeszłam przez wielu, którzy zasługują na order "potrafię poszukac w google". Raz tylko lekarz zrobil na mnie wrazenie. Lekarz który w necie jest obsmarowywany jako cham i prostakja odniosłam wrazenie ze mam do czynienia z kimś kto jest profesjonalista.
Ale czad!!Ja dzisiaj po wizycie i owuluję! W 28 dcdzisiaj na USG dwa pęcherzyki, które były albo świeżo po pęknięciu albo właśnie pękały, podejrzewam że to moja pierwsza owulacja po roku starań
Ja dzisiaj po wizycie i owuluję! W 28 dcdzisiaj na USG dwa pęcherzyki, które były albo świeżo po pęknięciu albo właśnie pękały, podejrzewam że to moja pierwsza owulacja po roku starań
Kto jak nie my nimi pokierujemy?Jak palne cos glupiego, to po prostu przyjmuje, ze to zacmienie umyslu, a nie wrodzona glupota i od razu lepiej sie zyje! Ale czasem tak jest, ze czlowiek na prostej drodze sie wywali, a szczyty zdobywa, grunt to wlasnie wesprzec w tym wszsytkim kogos, dzieki temu bedzie mnostwo szczytow, dla kazdego
Wdz to pikus, mam wrazenie, ze na przyrodzie, czy biologii nie uwazal! Wiecej! Z nikim nie rozmawial i wypuscili go z jaskinii zamknietej przez lataale dobrze, bo przy tym nie dyskutuje ze mna, tylko slucha i potakuje
nawet moje glupie pomysly
![]()
To ja tak miałam z jednym lekarzem z którym się skonsultowałam dodatkowo, bo ja zawsze biorę dwie opinie, no to pomijając że potwierdził wszystko co mój lekarz prowadzący to bardzo mi się spodobał. Poleciła mi go koleżanka która z nim pracuje i się pytała czy fajnie bo „on taki służbista z kijem w d…”Takich lekarzy jest mnóstwo a zazwyczaj ci co są obsmarowani okazują się najlepszymi nie zawsze tak jest ale często się zdarza