Małgosiagosiak
Fanka BB :)
Ja przed pierwszą ciążą dokładnie wiedziałam kiedy jest owulka, głównie po śluzie. Teraz totalnie nie umiem tego rozpoznać. Chyba zamówię ten żel. Mąż pomyśli, że oszalałam. 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie Wiesiołek daje radęJa przed pierwszą ciążą dokładnie wiedziałam kiedy jest owulka, głównie po śluzie. Teraz totalnie nie umiem tego rozpoznać. Chyba zamówię ten żel. Mąż pomyśli, że oszalałam.![]()
Nieźle jak ja bym tak chciała,się nie starać a w ciąży być i nawet nie pomyśleć za wczasu żeby test zrobićU mnie 2 siostry mają po 1 dziecku ale z wyboru.ale najstarsza też ma pcos jak ja (ale wykryte dopiero grubo po ciąży) ,a o ciąży dowiedziała się w 9tyg.bo się skapneła że coś długo okresu nie manawet za specjalnie się nie starali.nie wspominając o jakiejś tam suplementacji
jak się kiedyś pytałam coś o progesteronie to ona nawet nie wiedziała co to za badanie więc olałam temat
![]()
13 dc /E- 6.5mm JP - brak pęcherzyków wzrastających JL- 15mm ( więc nie wiem czy na 13 dzień to było okej - Pan ginekolog mowil,że ładnieA w ktorym dniu bylas i jak duzy byl?
Ja mojemu powiem, że to taki tani żel z rossmana z promocji XD i że go wzięłam bo mało go było na półce więc może coś dobrego zrobiJa przed pierwszą ciążą dokładnie wiedziałam kiedy jest owulka, głównie po śluzie. Teraz totalnie nie umiem tego rozpoznać. Chyba zamówię ten żel. Mąż pomyśli, że oszalałam.![]()
Czyli wg twojej wiedzy, to mniej więcej kiedyAle to tak, faktycznie owu moglas miec pozniej![]()
„Do smarta dobralam bo mi 3 zo do darmowej wysylki brakowalo”Ja mojemu powiem, że to taki tani żel z rossmana z promocji XD i że go wzięłam bo mało go było na półce więc może coś dobrego zrobi
Nie powiem mu prawdy - zaraz byłoby, że rozpierdzialam znowu pieniądze na głupoty
Tak samo było z testami owulacyjnymi - myślał, że to ciążowe i po co już to kupiłam... a jak mu wytłumaczyłam do czego to jest, to się zapytał czy on też może sprawdzać czy ma owulację.... BOŻE
zapisuje gościaJacek Drążek!! nawet hobbystycznie bym do niego szła wyrywać tak przyjemnie było hahah