reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Ja przed pierwszą ciążą dokładnie wiedziałam kiedy jest owulka, głównie po śluzie. Teraz totalnie nie umiem tego rozpoznać. Chyba zamówię ten żel. Mąż pomyśli, że oszalałam. 😃

reklama
Ja przed pierwszą ciążą dokładnie wiedziałam kiedy jest owulka, głównie po śluzie. Teraz totalnie nie umiem tego rozpoznać. Chyba zamówię ten żel. Mąż pomyśli, że oszalałam. 😃
U mnie Wiesiołek daje radę 🫣 dzisiaj to mam tyle śluzu że w pewnym momencie myślałam że się posikałam 🤣

U mnie 2 siostry mają po 1 dziecku ale z wyboru.ale najstarsza też ma pcos jak ja (ale wykryte dopiero grubo po ciąży) ,a o ciąży dowiedziała się w 9tyg.bo się skapneła że coś długo okresu nie ma 😅 nawet za specjalnie się nie starali.nie wspominając o jakiejś tam suplementacji 🤣 jak się kiedyś pytałam coś o progesteronie to ona nawet nie wiedziała co to za badanie więc olałam temat 🤣
Nieźle jak ja bym tak chciała,się nie starać a w ciąży być i nawet nie pomyśleć za wczasu żeby test zrobić🫣

Ja mojemu powiem, że to taki tani żel z rossmana z promocji XD i że go wzięłam bo mało go było na półce więc może coś dobrego zrobi 🤣
Nie powiem mu prawdy - zaraz byłoby, że rozpierdzialam znowu pieniądze na głupoty 🤪🤑
Tak samo było z testami owulacyjnymi - myślał, że to ciążowe i po co już to kupiłam... a jak mu wytłumaczyłam do czego to jest, to się zapytał czy on też może sprawdzać czy ma owulację.... BOŻE

Czasem lepiej bez boli, mnie w sumie kluje z obu jajnikow, wiec w sumie wiem, ze nic nie wiem 😂 teraz czlowiek kmini, molestuje chata gpt i jak nic nie wiedzial tak dalej nie wie poki usg nie zrobi, a ja sie ze swoimi cyklami poddaje 😂 wszystko jest coraz bardziej nieprzewidywalne i inaczej niz bylo zawsze :D

Ja mojemu powiem, że to taki tani żel z rossmana z promocji XD i że go wzięłam bo mało go było na półce więc może coś dobrego zrobi 🤣
Nie powiem mu prawdy - zaraz byłoby, że rozpierdzialam znowu pieniądze na głupoty 🤪🤑
Tak samo było z testami owulacyjnymi - myślał, że to ciążowe i po co już to kupiłam... a jak mu wytłumaczyłam do czego to jest, to się zapytał czy on też może sprawdzać czy ma owulację.... BOŻE
„Do smarta dobralam bo mi 3 zo do darmowej wysylki brakowalo” 😂

reklama
Do góry