reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Witam się z kawusią, zaraz pędzę do pracy, jeszcze jutro i wolne! Jedziemy na wesele, aż na mazury o litości, prawie 600km nas czeka w piątek. Ale liczę na drink bar, więc w piątek rano koniecznie beta jak okresu nie będzie.

U nas w płodne to ja chodzę jak osa, ale mój wie, że trzeba mnie dobrze zająć i zaspokoić, i będę spokojna. I nawet jak staram się być spokojna to i tak jestem niezaspokojona i zla. Gorzej jakbym była głodna. ;o

No i pięknie, mój ma dziś urlop i jedzie na badania, od rana biega z kubeczkiem na mocz (zaraz go rozleje, zgubi albo połamie), grzecznie się ubiera i jedzie oddać krew, później zje śniadanko na mieście i pogada z Panią w recepcji czy może oddać już dziś spermę bo umówiony jest chyba na czwartek ale jak już będzie na miejscu .. Niech próbuje, klient płaci, klient prosi. ;o ja jak zwykle już jestem na etapie wyjścia z domu kiedy moja latorośl przypomina sobie, że nie wzięła ; książki, pisaków, zadania domowego, klucza od szafki, worka na w-f, cyrkla, farbek, glowy... (Proszę wybrać jedno).

reklama
Mi tez się już pojawia😃 więc chyba przed też występuje 😅
W owulację 😂 ja najbardziej ten sluz czuje po samym stosunku. Jesli moj sie nie musi nic starać a mi jest dobrze to znaczy ze jest sluz 😂
Jasne, że przed. ;) U szczęściar kilka dni, u większości +-2 dni przed owulacją. Gdyby nie ten śluz to "okno płodności" by przecież nie istniało. To tylko w tym śluzie plemniki są w stanie przeżyć w drogach rodnych kobiety. W innym nie przetrwają.

Do góry