reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Gdyby poszło o cos innego niz o to 😂 ja czekałam na niego juz gotowa, wołam go. On "po coo mam przyjść?" "Dowiesz sie jak przyjdziesz" i mowi ze potem. To stwierdziłam ze nie to nie. 😂 ale obyło sie bez rzucania talerzami. Właściwie cieszę sie nawet ze mam chwile dla siebie. Co dziwne.
w dni płodne zabiłabym gada 😅

Gdyby poszło o cos innego niz o to 😂 ja czekałam na niego juz gotowa, wołam go. On "po coo mam przyjść?" "Dowiesz sie jak przyjdziesz" i mowi ze potem. To stwierdziłam ze nie to nie. 😂 ale obyło sie bez rzucania talerzami. Właściwie cieszę sie nawet ze mam chwile dla siebie. Co dziwne.
Dobrze że nie zasnął przed
Mojemu jak wraca z trasy w nocy a trzeba działać to się zdarza
Idę do łazienki wracam
A tam "się drzewo ścina"
Aż szkoda budzić się trzeba . życie 🤣

Ale serio, u mnie to tylko w płodne. Wiec to ze mna jest cos nie tak. 😂
U mnie też i wydaje mi się że człowiek po prostu się stresuje czy się uda tym razem czy znowu nie,i niby człowiek myśli że się nie przejmuje tym ale jednak w głowie to siedzi ciągle a już tym bardziej jak przychodzą dni płodne to przynajmniej u mnie jest straszna nerwówka i może temu się kłócimy między sobą nie wiem tak mi się wydaje bo innego wytłumaczenia nie mam 🙈

U mnie też i wydaje mi się że człowiek po prostu się stresuje czy się uda tym razem czy znowu nie,i niby człowiek myśli że się nie przejmuje tym ale jednak w głowie to siedzi ciągle a już tym bardziej jak przychodzą dni płodne to przynajmniej u mnie jest straszna nerwówka i może temu się kłócimy między sobą nie wiem tak mi się wydaje bo innego wytłumaczenia nie mam 🙈
Na pewno to wplywa, ale mysle ze nasi ignoranci powinni lepiej do tego podejść 😎

reklama
Do góry