reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Aż mi się przypomniała akcja jak pojechałam do szpitala na sor bo bolała mnie nerka.(Zrobił się piasek). Ale oni namiętnie szukali mi ciąży pozamacicznej i dodatkowo wysłali mnie na patologie ciąży na badania ginekologiczne.i taka młoda babeczka robiła mi USG i też nie mogła znaleźć jajnika,ja na tej kozetce z nogami w stronę drzwi a ona na korytarz i woła drugiego lekarza z testem "paaaaaweeeeł pomóż mi bo nie mogę prawego jajnika znalezc".ten drugi szuka,za chwilę wchodzi trzeci.znalezli w końcu ten jajnik 🤣 ale mój chłop już miał zawał na korytarzu jak tam się taki ruch przy mnie zrobił jak w ulu bo nie wiedział co się dzieje 🤣
Jako mojej motoryzacyjnej bratniej duszy powiem Ci tyle - jakby mi podszedł pod koła jak wyszłam to bym gnoja chyba przejechała. 😂

Ja tak miałam w tamtym cyklu 🤭 teraz próbuje być dobrą żoną- tak jeszcze z tydzień, później wracam do normy
No widzisz, ja nawet po kilkunastogodzinnej pracy mu obiadki tworze, śniadanka do pracy gdzie nawet sobie nie robie 😂 wczoraj tylko lasagne dostal, kanapek do pracy nie stworzyłam, pewnie dlatego taki humorzasty 😂😂😂

No widzisz, ja nawet po kilkunastogodzinnej pracy mu obiadki tworze, śniadanka do pracy gdzie nawet sobie nie robie 😂 wczoraj tylko lasagne dostal, kanapek do pracy nie stworzyłam, pewnie dlatego taki humorzasty 😂😂😂
Niech bałwan docenia, ja na przykład umiem tyko kanapki. 😂 Gdyby nie rodzice to albo zdechlibyśmy z głodu, albo jedlibyśmy tylko po knajpach. 😂
No ale cóż, ideałów nie ma, a mnie już tak niewiele brakuje, że przynajmniej gotować nie muszę umieć, co by nie przeczyć regule. 😂

Niech bałwan docenia, ja na przykład umiem tyko kanapki. 😂 Gdyby nie rodzice to albo zdechlibyśmy z głodu, albo jedlibyśmy tylko po knajpach. 😂
No ale cóż, ideałów nie ma, a mnie już tak niewiele brakuje, że przynajmniej gotować nie muszę umieć, co by nie przeczyć regule. 😂
Niestety moj tez potrafi w kuchnię. 😂 wlasciwie gdyby nie to ze syfi to gotowanie mogłoby byc na jego barkach😂 ale jak w przepisie powiedzą ze wszystkie warzywa ma przerzucić do miseczki to znajdzie osobna miseczkę na każde warzywko 😂

reklama
Do góry