niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczęta! Za niedługo wszystkie będziemy młodymi mamusiami więc pamiętajcie czuć się młodo i promiennie.
kawusia na stole!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A myślałam że tylko my tak w dni płodne akurat się żremyTo chyba nie tylko u ciebie tak jest,ja też zawsze sobie obiecuje że w dni płodne będę spokojna nie będę się kłócić choćby huj na huju stał a i tak zawsze wypadnie że się pokłócimy
Ja np mam zawsze przed. Takie 2-3 dni. Śluz się kończy, mijają te dni i mam skok temperatury dopiero.Ej a ten śluz płodny to występuje w owulację czy przed?Pisałam przed chwilą, że ostatnio nie widzę i co? Jest.
![]()
Daj spokój i idź do takiego gamonia po pomocMi kiedyś ginekolog przy krwotoku zagrażającym zyciu powiedzial ze mnie nie zbadać bo "ma pani okres". I to nie byl odosobniony przypadek. Leczyli mnie wtedy w ciemno.
Chwilę przed.Ej a ten śluz płodny to występuje w owulację czy przed?Pisałam przed chwilą, że ostatnio nie widzę i co? Jest.
![]()
Mi tez się już pojawiawięc chyba przed też występuje
![]()
Jasne, że przed.W owulacjęja najbardziej ten sluz czuje po samym stosunku. Jesli moj sie nie musi nic starać a mi jest dobrze to znaczy ze jest sluz
![]()