Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robisz testy owu?Kurde zaczyna mnie bolec tak z tylu za jajnikiem, dokladnie jak miesiac temu dzien przed owu (przeszlo mi z przodu na tyl) ale jednak z lewej strony, mimo ze wczesniej klulo z prawej, to mi zaburzylo moj plan, bo jesli owu wypadnie faktycznie jutro, a nie w sobote, to mi sie plany dzialaniowe posypia, bo liczylam je pod sobote![]()
Miałam to samo!!! I już się zastanawiałam co to. No ale uznałam że to moje intensywne szukanie symptomów które nie istnieją więc olałamJa dziś jakies 6-7 dpo kłuje mnie w jajnikach, albo tak po bokach bardziej. Nie wiem co to w sumie mize oznaczać, nie chce sie nakręcać... jutro polecę na proga, bo to może być reakcja na jego wzrost...
myślę, że obydwa pokazują, że piku jeszcze nie ma, czyli są zgodneI któremu teraz wierzyćprzestaje ogarniać te testy
Też któregoś pięknego dnia wypróbuję dziękuję za przepis!
No dokładnie.ja na domowym labolatorium miałam zawsze dwie kreski takie same i ciężko było mi odczytać pik.na tych facell wczoraj była bardzo ciemna a dziś już widzę że jest nieco jaśniejsza.na górze z wczoraj o 11,na dole dziś z 9.myślę, że obydwa pokazują, że piku jeszcze nie ma, czyli są zgodnenie przejmowałabym się intensywnością tej testowej kreski dopóki nie pokaże jednoznacznie piku
facelle się mocniej wybarwiają i też łatwiej na nich odczytać pik, bo przynajmniej u mnie ta kreska wtedy jest dużo ciemniejsza od kontrolnej. pewnie na tym teście obok pik będzie jak będą takie same.
czerwono na białym widać co i jakNo dokładnie.ja na domowym labolatorium miałam zawsze dwie kreski takie same i ciężko było mi odczytać pik.na tych facell wczoraj była bardzo ciemna a dziś już widzę że jest nieco jaśniejsza.na górze z wczoraj o 11,na dole dziś z 9.
Stary wrócił wczoraj zmęczony po całym dniu jazdy ale dał radęczerwono na białym widać co i jak![]()