reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Mi się właśnie zbliża owulacja, śluzu mam dziś tak ze majtki mokre i mam taaaaka ochotę na seks że mogę rano w południe i wieczorem 🙊
Wiadomo jak to w płodne większa ochota ale tak jak od wczoraj to dawno nie miałam 😂😂😂

reklama
Ja mam dzisiaj 5dc, okres się uspokaja - jestem ciekawa co będzie w weekend,może coś pobrykamy bez zabezpieczenia 🤔🤷🏼‍♀️
Jeżeli tak to na kolejny weekend mam mniej więcej owu (posikam na testy bo ostatnio to się trochę rozjechało wszystko) i zobaczymy co się będzie działo :)

Mi się właśnie zbliża owulacja, śluzu mam dziś tak ze majtki mokre i mam taaaaka ochotę na seks że mogę rano w południe i wieczorem 🙊
Wiadomo jak to w płodne większa ochota ale tak jak od wczoraj to dawno nie miałam 😂😂😂
Zazdroszcze, ja w okolicach owu zawsze mialam mniejsza ochote, chyba ze na klotnie, nerwy i zlosc 😂 totalnie nie biologicznie 😂

reklama
Do góry