reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Dziewczyny, mam pytanie. Jestem około 8-9dpo według test owu. Dziś mam takie uderzenia gorąca na twarzy, że czasami mam wrażenie, że mam gorączkę a temperatura 37,2. Miewacie tak jak zbliża wam się okres? Pms zwykle nie miewam. Mam nadzieję, że to żadna menopauza 😅

Dziewczyny, mam pytanie. Jestem około 8-9dpo według test owu. Dziś mam takie uderzenia gorąca na twarzy, że czasami mam wrażenie, że mam gorączkę a temperatura 37,2. Miewacie tak jak zbliża wam się okres? Pms zwykle nie miewam. Mam nadzieję, że to żadna menopauza 😅
Ja tak mam :) przed miesiączka ostatni tydzień czasem mam wrażenie że mi się cieplej robi czasem mam podwyższoną temperaturę.

Ostrzegam że na temperaturze w różnych fazach się nie znam ale mam to samo po prostu 🤣

reklama
Do góry