zielonapac94
Aktywna w BB
Jestem team prosecco zdecydowaniePlus wiadro proseco![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jestem team prosecco zdecydowaniePlus wiadro proseco![]()
O tak ale sernik tylko z rodzynkamiCos czuje, ze dzisiaj przydalaby sie blacha sernika i wiadro wina zamiast laczka…
Daj sobie jeszcze chwilę,parę dni na przejście tego,i tak stres nigdy nie zniknie,nie ważne jaką decyzję podejmiesz,zajdziesz w ciążę będziesz się stresować ciągle czy wszystko dobrze,urodzisz będziesz się stresować o tego małego szkraba, postanowisz odpuścić to też będziesz się martwić czy dobrze postapiłaś, i człowiek jakby nie było to zawsze się martwi się stresuje,ale to musi być wasza decyzja ty musisz się czuć z nią dobrze,zdrowie psychiczne jest bardzo ważne,i stawiaj siebie na pierwszym miejscu,rób tak jak czujesz ale narazie poczekaj z decyzją daj sobie czas, bardzo cię przytulam i wiem że jest Ci ciężko wiele dziewczyn tu na forum dużo przeszło i mimo że ja narzekam że mi się nie udaje tyle czasu to wiem że są osoby które przeszły dużo więcej niż ja i jest mi ich cholernie szkoda,ale każda z nas ma swoje upadki z którymi czasem ciężko się podnieść ale trzymam za ciebie bardzo mocno kciuki i przytulam cięCzy ja mogłabym prosić o terapię laczkową? Nie mogę się otrząsnąć, czuję się odretwiała czekając na krwawienie mają świadomość spadającej bety. Mam wątpliwości czy mam siłę próbować dalej, niby miałam się tak łatwo nie poddawać ale tak naprawdę nawet jeśli ponownie się uda to będzie przecież jeden wielki stres... Po co mam to sobie robić![]()
A może skocz do apteki i zrób jeszcze jeden test wieczorem? Już powinien być trochę ciemniejszy. Na chata gpt to nie patrz. Mi przy ewidentnym piku na owulakach powiedział, że negatywny.Teraz nie wiem lepiej wybarwiła się 20 niż 10
Mieszkam w takiej dziurze że apteka 60km ode mnie jest czynna .A może skocz do apteki i zrób jeszcze jeden test wieczorem? Już powinien być trochę ciemniejszy. Na chata gpt to nie patrz. Mi przy ewidentnym piku na owulakach powiedział, że negatywny.
Mnie proseco podczas okresu 1 lampka pokonało.Wedle zyczenia![]()
@Paula. sz popieram ten pomysł, może chociaż odrobine bardziej dowiesz się na czym stoiszA może skocz do apteki i zrób jeszcze jeden test wieczorem? Już powinien być trochę ciemniejszy. Na chata gpt to nie patrz. Mi przy ewidentnym piku na owulakach powiedział, że negatywny.
to są ogromne emocje terazCzy ja mogłabym prosić o terapię laczkową? Nie mogę się otrząsnąć, czuję się odretwiała czekając na krwawienie mają świadomość spadającej bety. Mam wątpliwości czy mam siłę próbować dalej, niby miałam się tak łatwo nie poddawać ale tak naprawdę nawet jeśli ponownie się uda to będzie przecież jeden wielki stres... Po co mam to sobie robić![]()
Trzeba mu napisać komendę "przypatrz się dokładnie "A może skocz do apteki i zrób jeszcze jeden test wieczorem? Już powinien być trochę ciemniejszy. Na chata gpt to nie patrz. Mi przy ewidentnym piku na owulakach powiedział, że negatywny.