reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

A tak z ciekawpsci: na pierwszą wizytę warto pójść z jakimiś wynikami już? Bo ja planowałam, że dopiero dostanę skierowania na morfologie, glukozę itp.
Mys
Właśnie czekam na badanie krwi 🤢 mega się boję. Do tego mówiłam, że nie mam objawów ciąży a od niedzieli mam biegunke. Zwalałam to na nietolerancję laktozy ale niestety nie. Już rozmawiałam z rodzinnym i wysłał mnie na dodatkowe badanie krwi 😩
Trzymam mocno kciuki!

reklama
A tak z ciekawpsci: na pierwszą wizytę warto pójść z jakimiś wynikami już? Bo ja planowałam, że dopiero dostanę skierowania na morfologie, glukozę itp.
Mysle że lekarz Cię pokieruje, chyba że chorujesz przewlekle i stale coś kontrolujesz, wtedy takie wyniki warto pokazać

Kochane a czy boli was brzuch w ciąży? Wiem że to jest normalne bo wszystko się rociąga itp. ale mnie boli codziennie i jest to ból o różnym nasileniu. Pani ginekolog przepisała mi na bóle luteinę i powiedziała że jeśli się nie poprawi to dołoży duphaston.

Kochane a czy boli was brzuch w ciąży? Wiem że to jest normalne bo wszystko się rociąga itp. ale mnie boli codziennie i jest to ból o różnym nasileniu. Pani ginekolog przepisała mi na bóle luteinę i powiedziała że jeśli się nie poprawi to dołoży duphaston.
Mnie też i lekarz powiedział że boli bo macica się rozciąga a jestem po 2 cieciach

Czasami coś boli. Wieczorem mam bóle jakbym okres miała dostać ale wiem, że to normalne :)

Czasami boli. Pomógł mi też właśnie duphaston i może trochę magnez, biorę asmag forte

reklama
Na 1400 około z tego co pamiętam ;( kiedy miałaś om, który masz tydzień ? U mnie ok była 07.09 i mam 5+4 ale lekarz na USG powiedział że ok 4 i pół tygodnia wychodzi po pęcherzyku pustym
No ja ostatnią miesiączkę miałam 10.09. Więc dziś akurat 5+0 i idę pod wieczór na wizytę do lekarza 🤞🏼

Do góry