Hermeneg
Fanka BB :)
Dzień dobry 
Podaję kawusię
️
Lubię jeszcze parodię Ukrytej prawdy "Ukryta pajda"

Chyba jestem jeszcze zaspana bo znowu nie widzę
albo na równi z niepłodnością to już pora leczyć też... wzrok 
Jeśli widzisz na żywo to dobry znak, trzymam kciuki

Miałam kubek dynię ale zrobiły się mikro pęknięcia i w końcu z bólem serca go wyrzuciłam bo zaczął przeciekać

Podaję kawusię

NO NIE WYROBIĘ hahaha właśnie z mężem na tv oglądaliśmy shortsy Piotra, skończyliśmy właśnie rolkę o stolarzuto jest kropka w kropkę typowy stolarz. Kuchenne rewolucje też, ale aktualnie czekałam dwa tygodnie aż do mnie łaskawie stolarz oddzwoni więc bardzo na czasie
Tu macie linka:
Lubię jeszcze parodię Ukrytej prawdy "Ukryta pajda"

Dzień dobry, melduję z rana bielutki test![]()

Witam się z wami z dziewczyny z rana️ mam jutro termin testowania ale muszę wam się do czegoś przyznać
zrobiłam test dzisiaj a nawet wczoraj
wczoraj, jak oczy mi wychodziły z orbit to na siłę coś mi migało ale w życiu nie wyszłoby to na zdjęciach dlatego nie wstawiałam
ale dzisiaj tego chu*kocienia chyba uchwyciłam na zdjęciu, na żywo jest też napewno bardziej widoczny
![]()
Chyba jestem jeszcze zaspana bo znowu nie widzę

Jeśli widzisz na żywo to dobry znak, trzymam kciuki

uwielbiam! kocham takie rzeczy, a jak grudzień jest na horyzoncie to już całkowicie mi odwala. wczoraj robiłam przegląd dekoracji świątecznych xd ja kawkę z tej małej dyni kocham pić. a z tych większych co z grzybkami, mam jeszcze z motywem dyni i z niego obalam herbatki.
Miałam kubek dynię ale zrobiły się mikro pęknięcia i w końcu z bólem serca go wyrzuciłam bo zaczął przeciekać