reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

uwielbiam! kocham takie rzeczy, a jak grudzień jest na horyzoncie to już całkowicie mi odwala. wczoraj robiłam przegląd dekoracji świątecznych xd ja kawkę z tej małej dyni kocham pić. a z tych większych co z grzybkami, mam jeszcze z motywem dyni i z niego obalam herbatki.

wstawaj, sikaj!:)

widzę 🥹❤️❤️❤️ idziesz na betę? ile dpo dziś?

bu 🙁🙁🙁🫂🫂🫂🫂🫂 przykro mi
Sikne dopiero jak wroce z pracy, niestety mi sie zaspało 😅 bedzie okrutna biel, ostrzegam 😂

reklama
Dziewczyny które śledzą Maje Staśko czy widziałyście relacje ? Jest pęcherzyk 😍

Myślałam, że jednak będą dwa ale dobrze, że chociaż ten jeden jest 😊 Nie przepadam za nią ale tak walczyła o tą ciążę 🥹 No i napawa mnie to nadzieją, że i nam się kiedyś uda dzieki in vitro, nie ukrywam 😅

Myślałam, że jednak będą dwa ale dobrze, że chociaż ten jeden jest 😊 Nie przepadam za nią ale tak walczyła o tą ciążę 🥹 No i napawa mnie to nadzieją, że i nam się kiedyś uda dzieki in vitro, nie ukrywam 😅
Ok jest jeden 🥺🥺🥺 Boże żeby tylko już było dobrze. Ja też za nią nie przepadam ale to co przechodzi to jest straszne i to co my przechodzimy też jest straszne więc życzę jej jak najlepiej. Oby pęcherzyk rósł w siłę i serduszko biło.

Pozdrawiam team rudy, u nas też rudzielec z białym krawatem i skarpetkami 😃🥰
w ten weekend jest w naszym mieście wystawa kicikow ze schroniska, przeszłabym się ale boję się że sama nie wroce stamtąd 🙈

Pozdrawiamy 🥹❤️

1000188292.jpg

reklama
Do góry