reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Tak, powiedziałabym, że taki obraz „hamburgera” to dziewczynka. U nas były podobne 3 kreseczki.Hej wiem że jest tutaj sporo doświadczonych mam, czy któraś z Was jest w stanie mi powiedzieć czy na tych zdjęciach USG faktycznie widać dziewczynkę ?
Tak, powiedziałabym, że taki obraz „hamburgera” to dziewczynka. U nas były podobne 3 kreseczki.
Dziekuję za odpowiedź, na to liczę że to córka
Młodamamuśka2137
Zaciekawiona BB
Chyba dziewczynkaHej wiem że jest tutaj sporo doświadczonych mam, czy któraś z Was jest w stanie mi powiedzieć czy na tych zdjęciach USG faktycznie widać dziewczynkę ?
U mnie namieszali, najpierw chłopiec, teraz, że być może jednak dziewczynka. Ciężko jest się przygotować jakkolwiek. Wstawiam zdjęcie od spodu maleństwa. Możecie obstawiać, może ktoś miał podobną sytuację i ma też takie doświadczenie? Chciałabym wiedzieć kim jest mój skarb bo nie wiem jak do niego się odzywać
Załączniki
No ja mam potwierdzone już na pewno że dziewczynka, wczorajsze prenatalne potwierdziłyChyba dziewczynka
U mnie namieszali, najpierw chłopiec, teraz, że być może jednak dziewczynka. Ciężko jest się przygotować jakkolwiek. Wstawiam zdjęcie od spodu maleństwa. Możecie obstawiać, może ktoś miał podobną sytuację i ma też takie doświadczenie? Chciałabym wiedzieć kim jest mój skarb bo nie wiem jak do niego się odzywać![]()
Jeśli chodzi o Twoje zdjęcie to ja tam widzę dziewczynkę zdecydowanie widać
Mogę zapytać ile waży maleństwo ? Bo widzę że jesteśmy na podobnym etapie różnica 3 dniChyba dziewczynka
U mnie namieszali, najpierw chłopiec, teraz, że być może jednak dziewczynka. Ciężko jest się przygotować jakkolwiek. Wstawiam zdjęcie od spodu maleństwa. Możecie obstawiać, może ktoś miał podobną sytuację i ma też takie doświadczenie? Chciałabym wiedzieć kim jest mój skarb bo nie wiem jak do niego się odzywać![]()
Młodamamuśka2137
Zaciekawiona BB
W dniu badania był to jednak 21 tydz. I 4 dzień. Dzieciątko waży 430 gMogę zapytać ile waży maleństwo ? Bo widzę że jesteśmy na podobnym etapie różnica 3 dni![]()
Lady Loka
Fanka BB :)
Nie, bo w 13+4 nie są jeszcze wykształcone narządy płciowe.Cześć, jest tu ktoś nadal? Czy też sądzicie że tu widać na pewno już chłopca? 13 tyg + 4. Zobacz załącznik 1725167
reklama
nieznośne_poplątanie
Moderator
Przy dobrym ułożeniu dziecka ocena płci na tym etapie jest możliwa. U mnie w 12+0 na badaniach prenatalnych lekarka pokazywała penisa i na moje pytanie czy to pewne, zaśmiała się, że na 99% już nie odpadnie. Na każdym kolejnym usg lekarze mówili, że nie ma co do tego żadnych wątpliwości.Nie, bo w 13+4 nie są jeszcze wykształcone narządy płciowe.