Ja właśnie idę teraz jakoś pod koniec listopada żeby zobaczyć, ale się już stresuje
Jak się dowiedziałam to było prawie 9, dwa dni później 4,800 a 2 tyg temu 4,300
A pamiętasz o przerwie przed kawusią i śniadankiem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie idę teraz jakoś pod koniec listopada żeby zobaczyć, ale się już stresuje
Jak się dowiedziałam to było prawie 9, dwa dni później 4,800 a 2 tyg temu 4,300
Tak, biorę o 7 rano, Kawę i śniadanie tak o 9:00A pamiętasz o przerwie przed kawusią i śniadankiem?![]()
haha, u mnie zaś mówi się "klapki: "klapek"No właśnie, ja też całe życie mówię papucie.
Ale no już niech Wam będzie, niech stracę, jak macie płakać niech zostanie ten laczek zasrany.![]()
No nic, pójdę i zobaczę ale zastanawiam się czy w tym listopadzie czy jeszcze poczekać, lekarz kazał co 6 tyg niby sprawdzać :/Tak, biorę o 7 rano, Kawę i śniadanie tak o 9:00
U mnie łapcie na dolne lapkiAlbo na laćka, lepiej brzmi, u nas na Śląsku się tak mówikapcia też
![]()
Jakie zasrane! Jeszcze czyste, dawno w kupe nie wdepnelamNo właśnie, ja też całe życie mówię papucie.
Ale no już niech Wam będzie, niech stracę, jak macie płakać niech zostanie ten laczek zasrany.![]()
Może być szloraKurwens. Czy możemy laczka zamienić na kapcia?Bo nie zdzierżę.
![]()
Mokra ściera też dobrze działaKurwens. Czy możemy laczka zamienić na kapcia?Bo nie zdzierżę.
![]()
Taka skręcona i wystrzelona,żeby mokrą końcówką trafić w dupskoMokra ściera też dobrze działa![]()
Jeszcze nie daj Boże ślizga byłaTaka skręcona i wystrzelona,żeby mokrą końcówką trafić w dupsko![]()