reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Witajcie dziewczyny, ja dzis 5+4, wizyta serduszkowa dopiero za tydzień i z obawy o dobro ciąży i brak objawów, wczoraj zrobilam bete i progesteron 🙈 na szczęście wszystko jest super, wczoraj miala wartosc prawie 5200, progesteron 121 ng, więc mega mnie te jedno małe badanie uspokoiło. Juz nie będę robić, ten tydzień już spokojnie przeczekam. Tak sie zamartawialam, ze nic mi nie dolega i od wczorajszego wieczora mam mega zgagę 🤢 z jednej strony to uciążliwe, z drugiej daje mi jakies poczucie kontroli, ze wszystko idzie w dobrym kierunku. Takie mam dziwne sprzeczne mysli po prostu.

A macie dziewczyny jakieś preferencje co do płci? Ja wogole, w domu mam 3 córki i 2 synów , mąż i dzieci (dzieci jeszcze nie wiedzą o ciąży ale 6 dziecko bardzo chcą ) mówią że chcą chłopca 🙂 ciekawe czy się spełni ich marzenie 😃
U mnie nie ma zadnych preferencji, ale wlasnie sprawdziłam ten slynny kalendarz chiński i wychodzi chłopiec. Jak rozmawialam z mężem na początku po informacji, ze sie udalo, jak stawia, to powiedział, ze wydaje mu sie, że będzie chłopiec. Ja gdzieś tez chyba czuję, że moze byc chłopiec, bo dość dobrze mimo wszystko sie czuję, a przesądy sa takie, że dobre samopoczucie jest przy chłopcach. No ale zobaczymy :)

reklama
A macie dziewczyny jakieś preferencje co do płci? Ja wogole, w domu mam 3 córki i 2 synów , mąż i dzieci (dzieci jeszcze nie wiedzą o ciąży ale 6 dziecko bardzo chcą ) mówią że chcą chłopca 🙂 ciekawe czy się spełni ich marzenie 😃
Ja mam już 1 dziewczynę i 2 chłopców i szczerze po tylu przejściach i tyłu poronieniach płeć mi obojętna, oby tylko donosić i oby było zdrowe

Ja mam jedną córkę i teraz też bym chciała dziewczynkę, bo wydaje mi się że dwie dziewczynki będą się lepiej dogadywać i razem wychowywać niż dziewczynka z chłopcem

Najlepsze info na koniec dnia 🤞🏼♥️

Załączniki

• IMG_8106.jpeg
    IMG_8106.jpeg
    182,1 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_8105.jpeg
    IMG_8105.jpeg
    269,2 KB · Wyświetleń: 85
Ja mam jedną córkę i teraz też bym chciała dziewczynkę, bo wydaje mi się że dwie dziewczynki będą się lepiej dogadywać i razem wychowywać niż dziewczynka z chłopcem
Ile córka ma lat ? Mam wrażenie że kojarzę twoją nazwę nie wiem może kiedyś byłyśmy razem na jakimś ciążowym wątku ?

reklama
Do góry