reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Jestem tak niewyspana! Budzilam sie 700 razy! Snilo mi sie, ze zmierzylam temperature, odlozylam termometr i poszlam dalej spac co oznacza spoznienie sie do pracy, patrze na godzine - 3 🙄
To ta pełnia robi. U mnie był piękny zachód słońca a później spać nie mogłam a jak nigdy o 22 już przytulona do poduszki. Spałam na czujce bo młoda miała jakieś 🚽 rewolucje i bałam się ,że ma wirusa. Stary oglądał Wiedźmina i zauważyłam,że przysypia to go dotknęłam w żebra to tak strącił moją dłoń ,jakbym była trędowata - później się wytłumaczył,że myślał ,że coś po nim chodzi bo przysnął 🫣🫠 taki dziwny wieczór. Okres też mnie robi w 🍆 😐 podpaska z nocy czysta 🙄 ją wiem ,że to zależy jak szyjka pracuje ale moja się ewidentnie opierdala

reklama
@Hermeneg Wszystkiego najlepszego, spokoju ducha, podróży dookoła świata, żadnych stresów, grzesz(cz)nego męża, zdrówka, powodzenia w pracy i w życiu prywatnym i ,żeby się wszystko co złe od Ciebie odsunęło i nie wracało! 🫂🥇🦋⭐🥂🏆💐🥳🎁🛳️🎂💯🏖️🐞✈️⛩️🏕️🤿💃🏼

Dzień dobry :)
Hermeneg wszystkiego najlepszego, spełnienia największego marzenia 🌺🩷❤️ Czy ja dobrze pamiętam, że świętujecie razem z Córą?
Paula.sz ja też widzę kreskę po całości

To ta pełnia robi. U mnie był piękny zachód słońca a później spać nie mogłam a jak nigdy o 22 już przytulona do poduszki. Spałam na czujce bo młoda miała jakieś 🚽 rewolucje i bałam się ,że ma wirusa. Stary oglądał Wiedźmina i zauważyłam,że przysypia to go dotknęłam w żebra to tak strącił moją dłoń ,jakbym była trędowata - później się wytłumaczył,że myślał ,że coś po nim chodzi bo przysnął 🫣🫠 taki dziwny wieczór. Okres też mnie robi w 🍆 😐 podpaska z nocy czysta 🙄 ją wiem ,że to zależy jak szyjka pracuje ale moja się ewidentnie opierdala
Wez no pogon ta szyjke, ewentualnie sprawdzony seks lub biale spodnie 😂

reklama
Ja mam tak malutki skok na wykresie, nie wiem jak to interpretowac, ale nie wydaje mi sie jakby zaliczyc to jako wyrazny skok.. nie takie wykresy sie widuje

Załączniki

• IMG_6191.jpeg
    IMG_6191.jpeg
    59,6 KB · Wyświetleń: 18
Do góry