reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Ja planuje synkowi kupić bluzkę z przodu napis : mam sekret, a na plecach będę starszym bratem. Do świąt nie wiem czy wytrzymam, ale możliwe że na Mikołajki tak zrobimy bo też syn jest Mikołaj i przyjadą do niego na imieniny
Piękne imię Mikołaj 🥹😍 My rozważamy właśnie jeśli będzie chłopczyk.

reklama
My rodzinie nie chcieliśmy mówić przed USG, ale uznaliśmy, że jakby coś poszło nie tak, to chcielibyśmy mieć od nich wsparcie... No więc mąż w trakcie rodzinnego obiadu wstał i zaczął mówić, że przynieśliśmy ze sobą wieści... I nie skończył, bo na to odzywa się jego babcia i na pewniaka - no, będzie dziecko!

No i pozamiatane, można się rozejść 😂8-)

Przegapiłam link ale już jestem:-)

Przekleje powitanie ;)

Cześć dziewczyny :-) Po stresie związanym z budową domu i wiecznymi niepowodzeniami 3.11 test pokazał dwie kreseczki <3 trzy miesiące od wprowadzenia się :))

przewidywany termin porodu 6.11.2026🥰

4.11 beta hcg 4311,00
6.11 beta hcg 7937,00

12.11 pierwsza wizyta u ginekologa 🙃 według moich obliczeń oraz aplikacji FLO jest to 6+2😍

wczoraj zrobiłam sobie badania morfologii, moczu jeszcze jedną betę oraz dołożyłam wit d3 :) wszystkie wyniki ok, ostatnia beta przyjdzie jutro rano:))

Nie wiem jak to możliwe ale od tygodnia jestem tak senna i dużo bardziej zmęczona, że zaczyna mnie to lekko przerażać ;)

Nie mogę się doczekać jutra ! Co zobaczę na USG...dodam, że to moja 1 ciąża a rocznik 89...

Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona :)

Przekleje powitanie ;)

Cześć dziewczyny :-) Po stresie związanym z budową domu i wiecznymi niepowodzeniami 3.11 test pokazał dwie kreseczki <3 trzy miesiące od wprowadzenia się :))

4.11 beta hcg 4311,00
6.11 beta hcg 7937,00

12.11 pierwsza wizyta u ginekologa 🙃 według moich obliczeń oraz aplikacji FLO jest to 6+2😍

wczoraj zrobiłam sobie badania morfologii, moczu jeszcze jedną betę oraz dołożyłam wit d3 :) wszystkie wyniki ok, ostatnia beta przyjdzie jutro rano:))

Nie wiem jak to możliwe ale od tygodnia jestem tak senna i dużo bardziej zmęczona, że zaczyna mnie to lekko przerażać ;)

Nie mogę się doczekać jutra ! Co zobaczę na USG...dodam, że to moja 1 ciąża a rocznik 89...

Hej, super że jesteś 😊

Przekleje powitanie ;)

4.11 beta hcg 4311,00
6.11 beta hcg 7937,00

Hej, witaj🩷
Powodzonka na jutrzejszej wizycie😊🤞🤞

Przekleje powitanie ;)

4.11 beta hcg 4311,00
6.11 beta hcg 7937,00

Witamy, rozgość się 😍😍
Idziemy bardzo podobnie, u mnie dzisiaj 6+3 i wizyta też jutro 🤞

Cześć dziewczyny.
Ale macie ciekawe te wartości bety, u mnie kolejna ciąża i znów tak mizerne wartości na start bo ja 5.11 to miałam lekko coś ponad 500. A termin 10.07 😁 dobrze że po pierwszej wizycie to jestem w miarę powiedzmy spokojna 😁

Powodzenia na nadchodzących wizytach 😊

reklama
Cześć dziewczyny.
Ale macie ciekawe te wartości bety, u mnie kolejna ciąża i znów tak mizerne wartości na start bo ja 5.11 to miałam lekko coś ponad 500. A termin 10.07 😁 dobrze że po pierwszej wizycie to jestem w miarę powiedzmy spokojna 😁

Powodzenia na nadchodzących wizytach 😊
Ja też mam mizerne wartości, ale rośnie w normach więc staram się nie martwić 😅

Do góry