Paula. sz
Fanka BB :)
Ale ty masz negatywny test ciążowy.Tak oczywiście, ale temat wywiązał się tutaj inny więc chce go wyjaśnić . Należy robić odczyt zgodnie z tym co na ulotce, a nie z ogólną sztampową wiedzą.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale ty masz negatywny test ciążowy.Tak oczywiście, ale temat wywiązał się tutaj inny więc chce go wyjaśnić . Należy robić odczyt zgodnie z tym co na ulotce, a nie z ogólną sztampową wiedzą.
No ja się nie do końca zgodzę, bo dla mnie rozmazana kreska co najwyżej swiadczy o wadliwym teście. Na tych zdjęciach, ktore wrzuciłaś nic nie ma, nic nie widać. Ja bym się nie doszukiwała, tylko skoro twierdzisz, że pozytyw, to zrob betę i będzie wszystko jasne.Tak oczywiście, ale temat wywiązał się tutaj inny więc chce go wyjaśnić . Należy robić odczyt zgodnie z tym co na ulotce, a nie z ogólną sztampową wiedzą.
Ale temat przeszedł na ulotkę testu więc jją Wam wrzuciłam.Ale ty masz negatywny test ciążowy.
Nie on jest negatywny.Ale temat przeszedł na ulotkę testu więc jją Wam wrzuciłam.
Mój test okazał się pozytywnyZamykam temat i zajmuje się teraz sobą.
Dziś trzy inne testy mi to potwierdziły.Nie on jest negatywny.
Podaj dane lekarza chętnie zglosze do izby lekarskiej .
Nie mam już wątpliwości.Dziś trzy inne testy mi to potwierdziły.
pokaż testyNie mam już wątpliwości.
Zamykam temat, już nie mam potrzeby rozmów o tym…ale pewnie wynikną inne tematy w trakcie ciąży.Nie mam już wątpliwości.
Na początku idz do psychiatryZamykam temat, już nie mam potrzeby rozmów o tym…ale pewnie wynikną inne tematy w trakcie ciąży.